Museumbezoeking (e-Book)

waarom wij naar musea gaan

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Pauline Slot

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Over de hoogte- en dieptepunten van modern museumbezoek Musea trekken meer bezoekers dan ooit. Maar waarom gaan we eigenlijk naar het museum? En wat beleven we als we daar zijn? Pauline Slot liet zich lokken door spectaculaire gebouwen, zag veel achterhoofden voor topschilderijen, drukte op educatieve knoppen en keurde museumwinkels en -restaurants. Het resultaat: een geestig en persoonlijk boek over ergernis en extase in kleine en grote musea, in eigen land en ver van huis. Een feest van herkenning voor museumbezoekers. Pauline Slot debuteerde in 1999 met de roman Zuiderkruis. Daarna schreef ze nog vijf romans, waaronder En het vergeten zo lang en Soerabaja. In 2014 verscheen De hond als medemens, een exploratie van de band tussen mens en hond.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pauline Slot
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029539296
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1109928 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
183

Beschrijving

Over de hoogte- en dieptepunten van modern museumbezoek

Musea trekken meer bezoekers dan ooit. Maar waarom gaan we eigenlijk naar het museum? En wat beleven we als we daar zijn?

Pauline Slot liet zich lokken door spectaculaire gebouwen, zag veel achterhoofden voor topschilderijen, drukte op educatieve knoppen en keurde museumwinkels en -restaurants.

Het resultaat: een geestig en persoonlijk boek over ergernis en extase in kleine en grote musea, in eigen land en ver van huis. Een feest van herkenning voor museumbezoekers.

Pauline Slot debuteerde in 1999 met de roman Zuiderkruis. Daarna schreef ze nog vijf romans, waaronder En het vergeten zo lang en Soerabaja. In 2014 verscheen De hond als medemens, een exploratie van de band tussen mens en hond.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pauline Slot
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029539296
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
1109928 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
183