Mysteries ontcijferd

Prijs € 23,14

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Helith

Paperback | Augustus 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het vervolg op het eerste boek "Gevonden Mysteries", lezen we hoe de jonge ridder François samen met zijn broer Maxime en vriend Esrah verder op zoek gaat naar de Oorsprong van de geheimen die ze tot nu toe hebben ontdekt. Volhardener dan ooit reizen ze samen en belanden in een reeks van spannende avonturen. Op hun tochten ontcijferen ze steeds meer van de geheimen en passen zij hun vindingrijkheid toe. Hierdoor komen ze uiteindelijk meer aan de weet dan anderen. Opnieuw is het de kunst om telkens weer in leven te blijven. Stap voor stap raken ze dichterbij en het lukt François om een grote sprong te maken. Wat hij leert gaat velen het verstand te boven. Wat is zijn ultieme doel? Wat zal zijn keuze zijn?Dit verhaal is een combinatie van feiten en fictie. Het wordt aan de lezer overgelaten om de scheidslijn hiertussen te bepalen. Dit alles resulteert in een compositie waar spanning, verdriet en humor elkaar afwisselen.Zie: www.helith.com

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Helith
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461933522
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
343

Beschrijving

In het vervolg op het eerste boek "Gevonden Mysteries", lezen we hoe de jonge ridder François samen met zijn broer Maxime en vriend Esrah verder op zoek gaat naar de Oorsprong van de geheimen die ze tot nu toe hebben ontdekt. Volhardener dan ooit reizen ze samen en belanden in een reeks van spannende avonturen. Op hun tochten ontcijferen ze steeds meer van de geheimen en passen zij hun vindingrijkheid toe. Hierdoor komen ze uiteindelijk meer aan de weet dan anderen. Opnieuw is het de kunst om telkens weer in leven te blijven. Stap voor stap raken ze dichterbij en het lukt François om een grote sprong te maken. Wat hij leert gaat velen het verstand te boven. Wat is zijn ultieme doel? Wat zal zijn keuze zijn?

Dit verhaal is een combinatie van feiten en fictie. Het wordt aan de lezer overgelaten om de scheidslijn hiertussen te bepalen. Dit alles resulteert in een compositie waar spanning, verdriet en humor elkaar afwisselen.

Zie: www.helith.com

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Helith
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461933522
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
343