Na het feest

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Hans Petter Laberg

Hardback | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stel dat je iets hebt gedaan wat je aan niemand kunt vertellen. Iets waarvan je nooit gedacht had dat je het zou doen. Iets waarmee je iemand beschadigd hebt. Iets waar je de rest van je leven spijt van zult hebben. Hoe ga je dan verder? Dat is precies waar dit boek over gaat. De vijftienjarige HP heeft zich tijdens een uit de hand gelopen feestje misdragen. Hij heeft een torenhoog schuldgevoel, kan het voorval aan niemand vertellen, en hult zich dan ook de rest van de zomer steeds meer in een cocon van stilzwijgen.Wat er precies is gebeurd, komt de lezer pas op het allerlaatste moment te weten. Dat maakt het tot een heel spannend boek. Bijzonder is ook dat het in dit boek gaat over de gevoelens van een 'dader'. Er zijn veel boeken geschreven vanuit het perspectief van een slachtoffer, maar dat van een - in wezen aardige - dader is minstens zo interessant.De Noorse schrijver Hans Petter Laberg werd met zijn Etter Festen in de Noorse kranten bejubeld en kreeg het maximale aantal sterren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Petter Laberg
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025751500
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Stel dat je iets hebt gedaan wat je aan niemand kunt vertellen. Iets waarvan je nooit gedacht had dat je het zou doen. Iets waarmee je iemand beschadigd hebt. Iets waar je de rest van je leven spijt van zult hebben. Hoe ga je dan verder?
Dat is precies waar dit boek over gaat. De vijftienjarige HP heeft zich tijdens een uit de hand gelopen feestje misdragen. Hij heeft een torenhoog schuldgevoel, kan het voorval aan niemand vertellen, en hult zich dan ook de rest van de zomer steeds meer in een cocon van stilzwijgen.
Wat er precies is gebeurd, komt de lezer pas op het allerlaatste moment te weten. Dat maakt het tot een heel spannend boek. Bijzonder is ook dat het in dit boek gaat over de gevoelens van een 'dader'. Er zijn veel boeken geschreven vanuit het perspectief van een slachtoffer, maar dat van een - in wezen aardige - dader is minstens zo interessant.

De Noorse schrijver Hans Petter Laberg werd met zijn Etter Festen in de Noorse kranten bejubeld en kreeg het maximale aantal sterren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Petter Laberg
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025751500
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Pak mee!