Nachtengel - grote letter uitgave

Prijs € 34,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Lupko Ellen

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vrouwenhandel is het onderwerp van Nachtengel. Ludde Menkema zat als jonge militair in het voormalige Joegoslavië. Als hij uit persoonlijke motieven teruggaat om de gebeurtenissen van toen een nieuwe plek te geven merkt hij dat het verleden nog niet voorbij is.Dezelfde dubieuze figuren als jaren geleden, onder wie Nederlandse oud-collega's, zijn nog steeds actief in en rond Sarajevo. Hun duistere handel blijkt al snel uit jonge meisjes te bestaan, meisjes die gretig aftrek vinden in een rijk land als Nederland.Na Moddergraf, Wraaktocht en Herenboer is Nachtengel het vierde deel in de reeks literaire thrillers geschreven door Lupko Ellen (1953) met Ludde Menkema in de hoofdrol.Net als bij de eerdere delen is Nachtengel uitstekend los te lezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lupko Ellen
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011787
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
468

Beschrijving

Vrouwenhandel is het onderwerp van Nachtengel. Ludde Menkema zat als jonge militair in het voormalige Joegoslavië. Als hij uit persoonlijke motieven teruggaat om de gebeurtenissen van toen een nieuwe plek te geven merkt hij dat het verleden nog niet voorbij is.
Dezelfde dubieuze figuren als jaren geleden, onder wie Nederlandse oud-collega's, zijn nog steeds actief in en rond Sarajevo. Hun duistere handel blijkt al snel uit jonge meisjes te bestaan, meisjes die gretig aftrek vinden in een rijk land als Nederland.

Na Moddergraf, Wraaktocht en Herenboer is Nachtengel het vierde deel in de reeks literaire thrillers geschreven door Lupko Ellen (1953) met Ludde Menkema in de hoofdrol.
Net als bij de eerdere delen is Nachtengel uitstekend los te lezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lupko Ellen
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011787
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
468

Pak mee!