Nadien Oostende

verzamelde novellen 2014-2015

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Orfeo Ruilgrond

Paperback | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Orfeo Ruilgrond is dichter, romancier en performer. Hij trad o.a. op in festivals 'TAZ' en 'Liefde tussen de Lijnen' in Oostende. Ook in diverse Culturele Centra in België en in de Stadsschouwburgen van Maastricht en Bergen Op Zoom in Nederland. Hij schreef diverse dichtbundels, kortverhalen en romans.In deze vier novellen neemt Orfeo Ruilgrond een duidelijk standpunt in rondom liefde. In eerdere werken was er twijfel en onzekerheid en werd van daaruit schuchter gezocht naar het verdragen van de grilligheden van de liefde. In deze vier novellen laat hij zien dat een antwoord geven om te beantwoorden mogelijk is. Het verschil en het onbegrepene in de meest bizarre situaties trekt ons mee in zijn wereld waarin de liefde overeind blijft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Orfeo Ruilgrond
Uitgever
Schrijverspunt
ISBN
9789462660908
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190

Beschrijving

Orfeo Ruilgrond is dichter, romancier en performer. Hij trad o.a. op in festivals 'TAZ' en 'Liefde tussen de Lijnen' in Oostende. Ook in diverse Culturele Centra in België en in de Stadsschouwburgen van Maastricht en Bergen Op Zoom in Nederland. Hij schreef diverse dichtbundels, kortverhalen en romans.

In deze vier novellen neemt Orfeo Ruilgrond een duidelijk standpunt in rondom liefde. In eerdere werken was er twijfel en onzekerheid en werd van daaruit schuchter gezocht naar het verdragen van de grilligheden van de liefde. In deze vier novellen laat hij zien dat een antwoord geven om te beantwoorden mogelijk is. Het verschil en het onbegrepene in de meest bizarre situaties trekt ons mee in zijn wereld waarin de liefde overeind blijft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Orfeo Ruilgrond
Uitgever
Schrijverspunt
ISBN
9789462660908
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190

Pak mee!