Neem op

Prijs € 17,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Nina Roos

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ze schenkt rode wijn in een plastic beker. De vier zit nog niet in de klok, het is een uitzonderingendag. Ze heeft haar hond op het balkon laten poepen omdat naar buiten gaan een missie te moeilijk was. Het pak koffie vanmorgen schoot scheef open, maar het is geen dag om korrels op te zuigen. De zon zorgt ervoor dat haar rode gordijnen oranje kleuren. Het is te heet voor haar wollen pyjama, ze is er nog niet aan toegekomen zich luchtig aan te kleden. Na vier slokken belt ze opnieuw.Neem op is het debuut van Nina Roos. Een deel van deze verhalen verscheen eerder in Hollands Maandblad. Roos staat najaar 2011 op verschillende podia, onder meer bij het Geen Daden Maar Woorden Festival in Rotterdam en bij Crossing Border in Den Haag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nina Roos
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De
ISBN
9789061699989
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ze schenkt rode wijn in een plastic beker. De vier zit nog niet in de klok, het is een uitzonderingendag. Ze heeft haar hond op het balkon laten poepen omdat naar buiten gaan een missie te moeilijk was. Het pak koffie vanmorgen schoot scheef open, maar het is geen dag om korrels op te zuigen. De zon zorgt ervoor dat haar rode gordijnen oranje kleuren. Het is te heet voor haar wollen pyjama, ze is er nog niet aan toegekomen zich luchtig aan te kleden. Na vier slokken belt ze opnieuw.

Neem op is het debuut van Nina Roos. Een deel van deze verhalen verscheen eerder in Hollands Maandblad.
Roos staat najaar 2011 op verschillende podia, onder meer bij het Geen Daden Maar Woorden Festival in Rotterdam en bij Crossing Border in Den Haag.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nina Roos
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De
ISBN
9789061699989
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!