Nevel in Tanger (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Cristina López Barrio

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het leven heeft Flora Gascón niet gebracht wat ze ervan gehoopt had. Ze is getrouwd met een saaie man, het lukt haar niet om zwanger te worden, en haar gedroomde carrière als vertaalster van grote literatuur is nooit van de grond gekomen. Ze zou wel met dit alles willen breken, maar ze mist de kracht om ergens anders opnieuw te beginnen. Dan brengt het lot een man op haar pad, die haar verleidt tijdens een avondje uitgaan. Wanneer ze na een gepassioneerde nacht naar haar oude leven terugkeert, realiseert ze zich dat ze alleen zijn naam weet: Paul. En dat er een boek op zijn hotelkamer lag: Nevel in Tanger. Ze koopt een exemplaar van dat boek en ontdekt tot haar verrassing dat de hoofdpersoon diezelfde Paul blijkt te zijn. In een impuls koopt ze een vliegticket naar Marokko, waar ze naar hem op zoek gaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cristina López Barrio
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028443181
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2019
Bestandsgrootte
1428453 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Het leven heeft Flora Gascón niet gebracht wat ze ervan gehoopt had. Ze is getrouwd met een saaie man, het lukt haar niet om zwanger te worden, en haar gedroomde carrière als vertaalster van grote literatuur is nooit van de grond gekomen. Ze zou wel met dit alles willen breken, maar ze mist de kracht om ergens anders opnieuw te beginnen.

Dan brengt het lot een man op haar pad, die haar verleidt tijdens een avondje uitgaan. Wanneer ze na een gepassioneerde nacht naar haar oude leven terugkeert, realiseert ze zich dat ze alleen zijn naam weet: Paul. En dat er een boek op zijn hotelkamer lag: Nevel in Tanger. Ze koopt een exemplaar van dat boek en ontdekt tot haar verrassing dat de hoofdpersoon diezelfde Paul blijkt te zijn. In een impuls koopt ze een vliegticket naar Marokko, waar ze naar hem op zoek gaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cristina López Barrio
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028443181
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2019
Bestandsgrootte
1428453 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304