Niets en niemand

Prijs € 20,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Ivo Bonthuis

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Actuele roman over een vrouw die aan haar eigen leven probeert te ontsnappenKerstavond. Op vliegveld Charles de Gaulle wacht Laura Innes tot er weer gevlogen zal worden. Beeldschermen tonen de brokstukken van het vliegtuig dat ze net heeft gemist. Het is de vraag of ze op tijd thuis zal zijn om de kerstboom op te tuigen, het kerstdiner te bereiden voor man en zoon. Het is de vraag of ze dat werkelijk wil. De familie Innes deed nooit aan kerst. De familie Innes deed zelfs niet aan 'thuis'. Laura, Maxime en Steven woonden overal en nergens, waren niemand verantwoording schuldig behalve elkaar. Ze zouden een leven lang in vrijheid schoonheid scheppen, en dat leek nog te gaan lukken ook. Totdat ze zich vestigden in Nederland.In de vertrekterminal ontvangt Laura haar eigen doodsbericht. En ineens is alles weer mogelijk. Niets en niemand is een roman over de zin en onzin van kunst, traditie, identiteitspapieren en loyaliteit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ivo Bonthuis
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046814673
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Actuele roman over een vrouw die aan haar eigen leven probeert te ontsnappen

Kerstavond. Op vliegveld Charles de Gaulle wacht Laura Innes tot er weer gevlogen zal worden. Beeldschermen tonen de brokstukken van het vliegtuig dat ze net heeft gemist. Het is de vraag of ze op tijd thuis zal zijn om de kerstboom op te tuigen, het kerstdiner te bereiden voor man en zoon. Het is de vraag of ze dat werkelijk wil. De familie Innes deed nooit aan kerst. De familie Innes deed zelfs niet aan 'thuis'. Laura, Maxime en Steven woonden overal en nergens, waren niemand verantwoording schuldig behalve elkaar. Ze zouden een leven lang in vrijheid schoonheid scheppen, en dat leek nog te gaan lukken ook. Totdat ze zich vestigden in Nederland.
In de vertrekterminal ontvangt Laura haar eigen doodsbericht. En ineens is alles weer mogelijk. Niets en niemand is een roman over de zin en onzin van kunst, traditie, identiteitspapieren en loyaliteit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ivo Bonthuis
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046814673
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Pak mee!