Nitro Mountain (e-Book)

Prijs € 11,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lee Clay Johnson

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Muziek kan je leven reddenLeon is bassist in een bandje en komt al in de problemen door ’s ochtends op te staan. Zijn grote liefde Jennifer woont samen met Arnett, de gevaarlijkste crimineel van de streek, die met zijn ogenschijnlijk oprechte en charmante karakter iedereen om de tuin weet te leiden. Als Leon Jennifer op haar verzoek van deze psychopaat probeert te redden, blijkt zij een dubbele agenda te hebben.Vanwege gewelddadig gedrag is agent Turner uit zijn ambt ontheven. Om zijn badge terug te verdienen wil hij de van moord verdachte Arnett oppakken, maar het loopt anders dan hij denkt.Wat de mensen in deze vervuilde mijnstreek midden in het ruige gebergte van de Appalachen in West Virginia bindt, zijn kleine misdaden, alcohol en muziek. Hun pijn en misère zijn de inspiratiebron voor hun muziek, die zij meer liefhebben dan het leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lee Clay Johnson
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029507158
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
1786378 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
162

Beschrijving

Muziek kan je leven redden

Leon is bassist in een bandje en komt al in de problemen door ’s ochtends op te staan. Zijn grote liefde Jennifer woont samen met Arnett, de gevaarlijkste crimineel van de streek, die met zijn ogenschijnlijk oprechte en charmante karakter iedereen om de tuin weet te leiden. Als Leon Jennifer op haar verzoek van deze psychopaat probeert te redden, blijkt zij een dubbele agenda te hebben.
Vanwege gewelddadig gedrag is agent Turner uit zijn ambt ontheven. Om zijn badge terug te verdienen wil hij de van moord verdachte Arnett oppakken, maar het loopt anders dan hij denkt.
Wat de mensen in deze vervuilde mijnstreek midden in het ruige gebergte van de Appalachen in West Virginia bindt, zijn kleine misdaden, alcohol en muziek. Hun pijn en misère zijn de inspiratiebron voor hun muziek, die zij meer liefhebben dan het leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lee Clay Johnson
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029507158
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
1786378 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
162