Nooit verliefd

Prijs € 13,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Abbi Glines

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Ik hou van Rush! Wat een heerlijk boek.' - Goodreads.comRush hield een geheim voor haar verborgen dat haar hele wereld verwoestte, haar hele leven was één grote leugen. Blaire bleef desondanks van hem houden en wist dat ze hem nooit zou kunnen vergeten. Nu is ze weer thuis en moet ze opnieuw beginnen, doorgaan met haar leven... totdat er iets gebeurt wat haar leven opnieuw op zijn kop zet. Wat zou je doen als de persoon die je eigenlijk niet meer kan vertrouwen degene is bij wie je gedwongen wordt steun te zoeken? Je liegt, verstopt je, ontwijkt en bidt dat je zonden nooit geopenbaard zullen worden.Nooit verliefd is het zinderende tweede deel in de populaire Verboden vrucht-serie van de Amerikaanse bestsellerauteur Abbi Glines. Blaire en Rush stoten elkaar af als twee magnetische polen, maar de aantrekkingskracht tussen hen is tegelijkertijd onweerstaanbaar. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar of ze ooit samen zullen eindigen...?'Fantastische serie. Ik heb gelachen en gehuild, een geweldig boek.' - Amazon.com

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Abbi Glines
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789045204789
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

'Ik hou van Rush! Wat een heerlijk boek.' - Goodreads.com

Rush hield een geheim voor haar verborgen dat haar hele wereld verwoestte, haar hele leven was één grote leugen. Blaire bleef desondanks van hem houden en wist dat ze hem nooit zou kunnen vergeten. Nu is ze weer thuis en moet ze opnieuw beginnen, doorgaan met haar leven... totdat er iets gebeurt wat haar leven opnieuw op zijn kop zet. Wat zou je doen als de persoon die je eigenlijk niet meer kan vertrouwen degene is bij wie je gedwongen wordt steun te zoeken? Je liegt, verstopt je, ontwijkt en bidt dat je zonden nooit geopenbaard zullen worden.

Nooit verliefd is het zinderende tweede deel in de populaire Verboden vrucht-serie van de Amerikaanse bestsellerauteur Abbi Glines. Blaire en Rush stoten elkaar af als twee magnetische polen, maar de aantrekkingskracht tussen hen is tegelijkertijd onweerstaanbaar. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar of ze ooit samen zullen eindigen...?


'Fantastische serie. Ik heb gelachen en gehuild, een geweldig boek.' - Amazon.com

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Abbi Glines
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789045204789
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Pak mee!