Noora s dwaling (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Gie Bogaert

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na het dodelijke ongeval van haar zoontje is Noora Berger vier dagen spoorloos. Op een avond duikt ze weer op, helemaal in de war en zonder ook maar één herinnering. Artsen wijten haar geheugenverlies aan een fugue, een zelfbeschermende reactie op een traumatische ervaring. Het herstel verloopt moeizaam en Noora's naasten proberen haar in vertrouwelijke brieven de verloren herinneringen terug te schenken. Het leidt tot onverwachte confidenties en verrassende onthullingen. Want wie kent de ondoorgrondelijke Noora echt? Wat weet haar jongere broer over haar? Welke geheimen bewaart haar jeugdvriendin? Met wie heeft haar dochter haar zien ruziën? En vooral: waar was Noora toen Beau verongelukte? Noora's dwaling is de beklijvende reconstructie van een leven, een onhaalbare liefde en de hoge tol die ervoor wordt betaald.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gie Bogaert
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789460422065
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
434199 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Beschrijving

Na het dodelijke ongeval van haar zoontje is Noora Berger vier dagen spoorloos. Op een avond duikt ze weer op, helemaal in de war en zonder ook maar één herinnering. Artsen wijten haar geheugenverlies aan een fugue, een zelfbeschermende reactie op een traumatische ervaring. Het herstel verloopt moeizaam en Noora's naasten proberen haar in vertrouwelijke brieven de verloren herinneringen terug te schenken. Het leidt tot onverwachte confidenties en verrassende onthullingen.

Want wie kent de ondoorgrondelijke Noora echt? Wat weet haar jongere broer over haar? Welke geheimen bewaart haar jeugdvriendin? Met wie heeft haar dochter haar zien ruziën? En vooral: waar was Noora toen Beau verongelukte? Noora's dwaling is de beklijvende reconstructie van een leven, een onhaalbare liefde en de hoge tol die ervoor wordt betaald.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gie Bogaert
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789460422065
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
434199 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124