Noord houdt woord 2013

Prijs € 7,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Paperback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Noord houdt woord - Het boekenfeest van het Noorden' is een nieuw jaarlijks literair evenement waar (voornamelijk) schrijvers en dichters uit Groningen, Drenthe en Friesland voordragen. Maar ook deelnemers uit de rest van het land en uit Vlaanderen zijn welkom. Dit officieuze 'boekenbal van het Noorden' moet een podium worden waar schrijvers en dichters elkaar inspireren en waar bezoekers inspiratie opdoen (www.noordhoudtwoord.nl). Uitgeverij Palmslag organiseert 'Noord houdt woord' samen met de betrokken schrijvers, dichters en uitgeverijen. Dankzij die samenwerking kwamen op de eerste editie in 2013 maar liefst elf schrijvers en dichters voorbij. Zo was dichter Egbert Hovenkamp II uit Drenthe van de partij, bracht de nieuwe stadsdichter van Groningen Joost Oomen rock-'n-roll in zijn gedichten en vertelde Anne Popkema een sprookje uit zijn Friese vertaling van de gebroeders Grimm. 'Noord houdt woord' 2013 werd afgesloten door Bill Mensema, bekend om zijn zwarte komedie boeken (waaronder 'Fietsen met Bob Dylan'). In deze gelegenheidsbundel vindt u een fraaie bloemlezing van de verhalen en gedichten die zijn voorgedragen op de eerste editie van dit nieuwe Noordelijke literaire evenement. Het 'bonusmateriaal', onder meer van Bill Mensema en muzikant Meindert Talma, maakt deze bundel extra aantrekkelijk om te hebben en te lezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773020
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Beschrijving

'Noord houdt woord - Het boekenfeest van het Noorden' is een nieuw jaarlijks literair evenement waar (voornamelijk) schrijvers en dichters uit Groningen, Drenthe en Friesland voordragen. Maar ook deelnemers uit de rest van het land en uit Vlaanderen zijn welkom. Dit officieuze 'boekenbal van het Noorden' moet een podium worden waar schrijvers en dichters elkaar inspireren en waar bezoekers inspiratie opdoen (www.noordhoudtwoord.nl).

Uitgeverij Palmslag organiseert 'Noord houdt woord' samen met de betrokken schrijvers, dichters en uitgeverijen. Dankzij die samenwerking kwamen op de eerste editie in 2013 maar liefst elf schrijvers en dichters voorbij. Zo was dichter Egbert Hovenkamp II uit Drenthe van de partij, bracht de nieuwe stadsdichter van Groningen Joost Oomen rock-'n-roll in zijn gedichten en vertelde Anne Popkema een sprookje uit zijn Friese vertaling van de gebroeders Grimm. 'Noord houdt woord' 2013 werd afgesloten door Bill Mensema, bekend om zijn zwarte komedie boeken (waaronder 'Fietsen met Bob Dylan').

In deze gelegenheidsbundel vindt u een fraaie bloemlezing van de verhalen en gedichten die zijn voorgedragen op de eerste editie van dit nieuwe Noordelijke literaire evenement. Het 'bonusmateriaal', onder meer van Bill Mensema en muzikant Meindert Talma, maakt deze bundel extra aantrekkelijk om te hebben en te lezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773020
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Pak mee!