Noord-Korea dagboek (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Michael Palin

EPUB met digitaal watermerk | September 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Michael Palin op ontdekkingsreis door Noord-Korea In 2018 bracht voormalig Python-lid en fervent wereldreiziger Michael Palin twee weken door in Noord-Korea. Een land dat volkomen is afgesloten van de buitenwereld, een land zonder internet en een telefoonsignaal. Een land waar het plattelandsleven zich nog altijd wanhopig vastklampt aan eeuwenoude tradities terwijl de steden zijn volgebouwd met hypermoderne wolkenkrabbers en luxueuze ondergrondse treinstations. Kortom: een land dat zich uitermate goed leent voor een paliniaans reisverslag.  In zijn Noord-Korea dagboek beschrijft Palin zijn reis van dag tot dag. Hij doet niet alleen verslag van wat hij zag – en alles wat de autoriteiten voor hem verborgen probeerden te houden – maar deelt ook de gesprekken die hij voerde met inwoners, zijn ontmoetingen met officials, en zijn overpeinzingen over een land dat zo volkomen anders is dan alle landen die hij tijdens zijn eerdere reizen heeft bezocht – een land waar angst en fascinatie voor hem hand in hand gaan. Het resultaat is een rijkgeïllustreerd reisverslag en een zeldzaam kijkje achter de schermen in Noord-Korea. En met zijn kenmerkende humor en warmte is er geen betere reisleider dan Palin om kleur te geven aan deze sombere maar toch unieke regio.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Palin
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000370801
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
19225736 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Michael Palin op ontdekkingsreis door Noord-Korea

In 2018 bracht voormalig Python-lid en fervent wereldreiziger Michael Palin twee weken door in Noord-Korea. Een land dat volkomen is afgesloten van de buitenwereld, een land zonder internet en een telefoonsignaal. Een land waar het plattelandsleven zich nog altijd wanhopig vastklampt aan eeuwenoude tradities terwijl de steden zijn volgebouwd met hypermoderne wolkenkrabbers en luxueuze ondergrondse treinstations. Kortom: een land dat zich uitermate goed leent voor een paliniaans reisverslag. 

In zijn Noord-Korea dagboek beschrijft Palin zijn reis van dag tot dag. Hij doet niet alleen verslag van wat hij zag – en alles wat de autoriteiten voor hem verborgen probeerden te houden – maar deelt ook de gesprekken die hij voerde met inwoners, zijn ontmoetingen met officials, en zijn overpeinzingen over een land dat zo volkomen anders is dan alle landen die hij tijdens zijn eerdere reizen heeft bezocht – een land waar angst en fascinatie voor hem hand in hand gaan.

Het resultaat is een rijkgeïllustreerd reisverslag en een zeldzaam kijkje achter de schermen in Noord-Korea. En met zijn kenmerkende humor en warmte is er geen betere reisleider dan Palin om kleur te geven aan deze sombere maar toch unieke regio.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Palin
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000370801
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
19225736 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192