Om niet te verdwalen (e-Book)

Prijs € 7,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Patrick Modiano

EPUB met digitaal watermerk | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toen Patrick Modiano werd bekroond met de Nobelprijs voor de Literatuur was dat vooral, aldus het Nobelprijscomité, omdat hij als geen ander de kunst van het herinneren verstaat. Modiano is een melancholicus pur sang, die in zijn romans de betrouwbaarheid van het geheugen onderzoekt, en die ons keer op keer terugvoert naar het Parijs van zijn jeugd. In Als je maar niet in de wijk verdwaalt draait het om een schrijver, Jean Daragane, die een pijnlijke gebeurtenis uit zijn verleden probeert te vergeten. Maar als het adresboekje dat hij was kwijtgeraakt door twee louche figuren wordt teruggevonden, wordt hij overvallen door herinneringen aan de jaren vijftig, toen het huis van zijn pleegmoeder door de politie in de gaten werd gehouden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Modiano
Uitgever
Querido
ISBN
9789021458038
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
1117315 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Toen Patrick Modiano werd bekroond met de Nobelprijs voor de Literatuur was dat vooral, aldus het Nobelprijscomité, omdat hij als geen ander de kunst van het herinneren verstaat. Modiano is een melancholicus pur sang, die in zijn romans de betrouwbaarheid van het geheugen onderzoekt, en die ons keer op keer terugvoert naar het Parijs van zijn jeugd.
In Als je maar niet in de wijk verdwaalt draait het om een schrijver, Jean Daragane, die een pijnlijke gebeurtenis uit zijn verleden probeert te vergeten. Maar als het adresboekje dat hij was kwijtgeraakt door twee louche figuren wordt teruggevonden, wordt hij overvallen door herinneringen aan de jaren vijftig, toen het huis van zijn pleegmoeder door de politie in de gaten werd gehouden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Modiano
Uitgever
Querido
ISBN
9789021458038
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
1117315 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig