Omdat ik ziek werd (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Bart Meuleman

EPUB met digitaal watermerk | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe ga je door het leven wanneer je doordrongen bent van de waanzin ervan? Alleen, moeilijk lopend, op het scherpst van de snede. Bart Meuleman schrijft geen mooie gedichten. Geen gedichten die zingen of troost bieden, maar gedichten vol rauwe regels over de kwelling van het bewustzijn en het verlangen daarvan bevrijd te zijn. Schurend, kaal. Maar daardoorheen kiert dan plotseling de schoonheid van de sprankelende formulering of het liefdevolle beeld. Want wie eenzaamheid en weerzin erkent, ziet met ongemene felheid wat daartegenover staat: momenten van onaantastbare liefde en gehechtheid, verbondenheid met herinneringen en verleden. ´laat het zuur maar likken, alles heeft zijn tedere kant.´

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bart Meuleman
Uitgever
Querido
ISBN
9789021453309
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
2189967 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
37

Beschrijving

Hoe ga je door het leven wanneer je doordrongen bent van de waanzin ervan? Alleen, moeilijk lopend, op het scherpst van de snede.
Bart Meuleman schrijft geen mooie gedichten. Geen gedichten die zingen of troost bieden, maar gedichten vol rauwe regels over de kwelling van het bewustzijn en het verlangen daarvan bevrijd te zijn. Schurend, kaal. Maar daardoorheen kiert dan plotseling de schoonheid van de sprankelende formulering of het liefdevolle beeld. Want wie eenzaamheid en weerzin erkent, ziet met ongemene felheid wat daartegenover staat: momenten van onaantastbare liefde en gehechtheid, verbondenheid met herinneringen en verleden.

´laat het zuur maar likken, alles heeft zijn tedere kant.´

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bart Meuleman
Uitgever
Querido
ISBN
9789021453309
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
2189967 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
37