Onbetamelijk gedrag (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Lena Andersson

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De eenendertigjarige Ester Nilsson is dichteres en essayiste. Ze is een verstandige vrouw met verstandige relaties. Op een dag in juni krijgt ze een telefoontje en wordt gevraagd een lezing te geven over de kunstenaar Hugo Rask, die zelf eregast zal zijn.Hun ontmoeting die avond zet een kettingreactie van gebeurtenissen in gang. Een ongewone liefde bloeit op, banaal in haar simpliciteit maar groots en overweldigend in haar totale devotie.Onbetamelijk gedrag, winnaar van de prestigieuze August Prijs 2013, is een briljante, messcherpe roman die op genadeloze wijze laat zien hoe we liegen in ons verlangen om bemind te worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lena Andersson
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048820283
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
643948 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De eenendertigjarige Ester Nilsson is dichteres en essayiste. Ze is een verstandige vrouw met verstandige relaties. Op een dag in juni krijgt ze een telefoontje en wordt gevraagd een lezing te geven over de kunstenaar Hugo Rask, die zelf eregast zal zijn.
Hun ontmoeting die avond zet een kettingreactie van gebeurtenissen in gang. Een ongewone liefde bloeit op, banaal in haar simpliciteit maar groots en overweldigend in haar totale devotie.
Onbetamelijk gedrag, winnaar van de prestigieuze August Prijs 2013, is een briljante, messcherpe roman die op genadeloze wijze laat zien hoe we liegen in ons verlangen om bemind te worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lena Andersson
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048820283
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
643948 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig