Ondergronds

politieke roman

Prijs € 16,98

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

E. Blitz

Paperback | Maart 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ondegronds is een politieke roman over de sluipende wijze waarop corruptie en bedrog hun intrede doen in de politiek.Hoofdpersoon is Maria Mettes, directeur Gemeentewerken in een middelgrote stad. Samen met haar wethouder ontwikkelt ze een plan voor een tunnel, dwars onder het historische centrum door. Temidden van de daarop volgende politieke verwikkelingen raakt Maria betrokken bij de intriges waar de wethouder zich van bedient om zijn politieke aspiraties te gaan.Op meeslepende wijze heeft Eveline Blitz beschreven hoe het belang van de publieke zaak steeds verder ondergeschikt raakt aan persoonlijke ambities. Een boek vol wijze lessen rond een onderwerp dat vandaag de dag hoogst actueel genoemd mag worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Blitz
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059112964
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Beschrijving

Ondegronds is een politieke roman over de sluipende wijze waarop corruptie en bedrog hun intrede doen in de politiek.
Hoofdpersoon is Maria Mettes, directeur Gemeentewerken in een middelgrote stad. Samen met haar wethouder ontwikkelt ze een plan voor een tunnel, dwars onder het historische centrum door. Temidden van de daarop volgende politieke verwikkelingen raakt Maria betrokken bij de intriges waar de wethouder zich van bedient om zijn politieke aspiraties te gaan.

Op meeslepende wijze heeft Eveline Blitz beschreven hoe het belang van de publieke zaak steeds verder ondergeschikt raakt aan persoonlijke ambities. Een boek vol wijze lessen rond een onderwerp dat vandaag de dag hoogst actueel genoemd mag worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Blitz
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059112964
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Pak mee!