Onderstromen (e-Book)

Achter de gesloten deuren van het perfecte gezin heerst de angst

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Nora Roberts

EPUB met digitaal watermerk | April 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Een van ’s werelds succesvolste auteurs.’ AD MagazineDe familie Bigelow lijkt het ideale leven te leiden in het idyllische stadje Lakeview. Vader Graham is een succesvolle chirurg, de moeder van het gezin is een mooie vrouw, een graag geziene verschijning binnen de hechte gemeenschap van het stadje. Maar achter de gesloten deuren leven de kinderen Zane en Britt Bigelow in angst. Hun vader houdt de familie in een ijzeren greep, en zij hebben geleerd om daar zo goed mogelijk mee om te gaan en het voor de rest van de wereld verborgen te houden. Tot de dag dat Zane vier minuten te laat is en de fout maakt met zijn vader in discussie te gaan. De consequenties verscheuren de familie, en de -ouders komen in de gevangenis terecht. Zane en Britt groeien op bij hun liefhebbende tante en grootouders, maar de gebeurtenissen van die dag hebben hun sporen achtergelaten. Jaren later is Zane een succesvolle advocaat geworden, en keert hij terug naar Lakeview, vastbesloten om de demonen van vroeger voor altijd te laten rusten. Zijn tante en zus wonen nog altijd in het stadje, maar er is ook een nieuwe bewoonster, Darbey McCrae. En onder haar vrolijke uiterlijk schuilt een dieper trauma dan Zane kan vermoeden.De pers over Nora Roberts ‘I love Nora Roberts.’ Stephen King ‘Amerika’s favoriete auteur.’ The New Yorker ‘Nora Roberts is een superster.’ The New York Times

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402313024
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2019
Bestandsgrootte
1438397 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
436

Beschrijving

‘Een van ’s werelds succesvolste auteurs.’ AD Magazine

De familie Bigelow lijkt het ideale leven te leiden in het idyllische stadje Lakeview. Vader Graham is een succesvolle chirurg, de moeder van het gezin is een mooie vrouw, een graag geziene verschijning binnen de hechte gemeenschap van het stadje. Maar achter de gesloten deuren leven de kinderen Zane en Britt Bigelow in angst. Hun vader houdt de familie in een ijzeren greep, en zij hebben geleerd om daar zo goed mogelijk mee om te gaan en het voor de rest van de wereld verborgen te houden. Tot de dag dat Zane vier minuten te laat is en de fout maakt met zijn vader in discussie te gaan. De consequenties verscheuren de familie, en de -ouders komen in de gevangenis terecht. Zane en Britt groeien op bij hun liefhebbende tante en grootouders, maar de gebeurtenissen van die dag hebben hun sporen achtergelaten.

Jaren later is Zane een succesvolle advocaat geworden, en keert hij terug naar Lakeview, vastbesloten om de demonen van vroeger voor altijd te laten rusten. Zijn tante en zus wonen nog altijd in het stadje, maar er is ook een nieuwe bewoonster, Darbey McCrae. En onder haar vrolijke uiterlijk schuilt een dieper trauma dan Zane kan vermoeden.


De pers over Nora Roberts

‘I love Nora Roberts.’ Stephen King

‘Amerika’s favoriete auteur.’ The New Yorker

‘Nora Roberts is een superster.’ The New York Times

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402313024
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2019
Bestandsgrootte
1438397 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
436