Oneindig eiland (e-Book)

Prijs € 10,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Gamal Fouad

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is een merkwaardige speling van het lot: Ka wordt uitgenodigd om op de Antillen een schrijfcursus te komen geven, en hij schrijft wel, maar heeft nog nooit een roman gepubliceerd – laat staan dat hij de gevierde schrijver is waarvoor men hem houdt. Hij besluit de uitnodiging niettemin aan te nemen en dat is het begin van een reeks hilarische en ontroerende gebeurtenissen.Oneindig eiland is een ijzersterk debuut over literatuur als luxe en literatuur als troost. Gamal Fouad schreef een meeslepende roman waarin ernst en humor moeiteloos in elkaar overvloeien en waarin niet alleen de sfeer van het eiland goed getroffen is, maar ook het wezen van de kunst.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gamal Fouad
Uitgever
Querido
ISBN
9789021402017
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2016
Bestandsgrootte
1101267 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227

Beschrijving

Het is een merkwaardige speling van het lot: Ka wordt uitgenodigd om op de Antillen een schrijfcursus te komen geven, en hij schrijft wel, maar heeft nog nooit een roman gepubliceerd – laat staan dat hij de gevierde schrijver is waarvoor men hem houdt. Hij besluit de uitnodiging niettemin aan te nemen en dat is het begin van een reeks hilarische en ontroerende gebeurtenissen.

Oneindig eiland is een ijzersterk debuut over literatuur als luxe en literatuur als troost. Gamal Fouad schreef een meeslepende roman waarin ernst en humor moeiteloos in elkaar overvloeien en waarin niet alleen de sfeer van het eiland goed getroffen is, maar ook het wezen van de kunst.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gamal Fouad
Uitgever
Querido
ISBN
9789021402017
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2016
Bestandsgrootte
1101267 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227