Onschuld

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

John Hart

Paperback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Onschuld is een indringende thriller van meesterlijk verhalenverteller en Edgar-winnaar John Hart over de ontvoering van een klein meisje en de gevolgen daarvan voor de gezinsleden die achterblijven.Een jong meisje wordt ontvoerd. De tragische verdwijning doet het eerst zo gelukkige gezin uit elkaar vallen: de vader kan het schuldgevoel niet aan en verdwijnt met de noorderzon, de moeder zoekt vergetelheid in de armen van drank, drugs en een gevaarlijke minnaar. Alleen haar tweelingbroer Johnny kan haar nog redden en hij moet daarvoor alles riskeren, niet in de laatste plaats zijn onschuld.'Alleen al de eerste twaalf pagina's van Onschuld van de Amerikaanse auteur John Hart zijn zo godvergeten mooi dat je er in tranen van zou uitbarsten.' de Volkskrant

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Hart
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024545407
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Onschuld is een indringende thriller van meesterlijk verhalenverteller en Edgar-winnaar John Hart over de ontvoering van een klein meisje en de gevolgen daarvan voor de gezinsleden die achterblijven.

Een jong meisje wordt ontvoerd. De tragische verdwijning doet het eerst zo gelukkige gezin uit elkaar vallen: de vader kan het schuldgevoel niet aan en verdwijnt met de noorderzon, de moeder zoekt vergetelheid in de armen van drank, drugs en een gevaarlijke minnaar.
Alleen haar tweelingbroer Johnny kan haar nog redden en hij moet daarvoor alles riskeren, niet in de laatste plaats zijn onschuld.

'Alleen al de eerste twaalf pagina's van Onschuld van de Amerikaanse auteur John Hart zijn zo godvergeten mooi dat je er in tranen van zou uitbarsten.' de Volkskrant

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Hart
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024545407
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Pak mee!