Onsterfelijk links (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paul Magnette

EPUB met digitaal watermerk | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De sociaaldemocratie verkeert in een diepe crisis. Ondanks de uitbraak van de wereldwijde economische recessie, slagen linkse partijen en bewegingen in Europa er nog steeds moeilijk in om het grote publiek te overtuigen van hun belang. Decennialange regeringsdeelnames hebben ervoor gezorgd dat links mede verantwoordelijk wordt gehouden voor de huidige sociale en politieke impasse. Wat rest is een opvallende onmondigheid. De Waalse minister-president Paul Magnette roept in Onsterfelijk links partijen en bewegingen aan de linkerzijde op om de taboes hardop te bespreken en deel te nemen aan de uitdagingen van deze tijd. Links moet zich niet zomaar laven aan de macht, maar waarden uitdragen die de solidariteit in de samenleving versterken. Onsterfelijk links is een persoonlijke, openhartige en gefundeerde uitnodiging om de vastgeroeste overtuigingen over het socialisme te herzien.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Magnette
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023497295
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
887664 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

De sociaaldemocratie verkeert in een diepe crisis. Ondanks de uitbraak van de wereldwijde economische recessie, slagen linkse partijen en bewegingen in Europa er nog steeds moeilijk in om het grote publiek te overtuigen van hun belang. Decennialange regeringsdeelnames hebben ervoor gezorgd dat links mede verantwoordelijk wordt gehouden voor de huidige sociale en politieke impasse. Wat rest is een opvallende onmondigheid.
De Waalse minister-president Paul Magnette roept in Onsterfelijk links partijen en bewegingen aan de linkerzijde op om de taboes hardop te bespreken en deel te nemen aan de uitdagingen van deze tijd. Links moet zich niet zomaar laven aan de macht, maar waarden uitdragen die de solidariteit in de samenleving versterken. Onsterfelijk links is een persoonlijke, openhartige en gefundeerde uitnodiging om de vastgeroeste overtuigingen over het socialisme te herzien.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Magnette
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023497295
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
887664 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100