Onze eindeloze dagen (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Claire Fuller

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is het verhaal van Peggy Hillcoat, in 1975 acht jaar oud. Tijdens de zomer van dat jaar gaat ze vaak kamperen met haar vader, luistert ze eindeloos naar haar favoriete plaat van The Railway Children en naar het betoverende pianospel van haar moeder. Na een familiecrisis die Peggy pas veel later zal begrijpen, neemt haar vader James, een zogenaamde ‘survivalist’, haar mee van Londen naar een hut ergens diep in de bossen van Europa. Hij vertelt Peggy dat de wereld is vergaan. Ze zullen met zijn tweeën moeten zien te overleven. En zo bestaat haar leven ineens alleen nog uit een zelfgebouwde piano die geen geluid maakt, een bos waarin alles wat groeit gebruikt wordt om van te leven en een klein houten huisje dat Alles is. Negen jaar lang is Peggy voor de buitenwereld verdwenen. ‘Beeldschoon en bijzonder. Vanaf de eerste zin grijpt dit verhaal je bij de keel.’ – The Sunday Times ‘Een triomf… Fuller heeft een meesterlijk, spannend sprookje voor volwassenen geschreven.’ – The Times ‘Fuller beschrijft de natuur bedwelmend mooi, in al haar schoonheid en wreedheid.’ – Independent

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Claire Fuller
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044971521
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2016
Bestandsgrootte
1288900 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
237

Beschrijving

Dit is het verhaal van Peggy Hillcoat, in 1975 acht jaar oud. Tijdens de zomer van dat jaar gaat ze vaak kamperen met haar vader, luistert ze eindeloos naar haar favoriete plaat van The Railway Children en naar het betoverende pianospel van haar moeder.

Na een familiecrisis die Peggy pas veel later zal begrijpen, neemt haar vader James, een zogenaamde ‘survivalist’, haar mee van Londen naar een hut ergens diep in de bossen van Europa. Hij vertelt Peggy dat de wereld is vergaan. Ze zullen met zijn tweeën moeten zien te overleven. En zo bestaat haar leven ineens alleen nog uit een zelfgebouwde piano die geen geluid maakt, een bos waarin alles wat groeit gebruikt wordt om van te leven en een klein houten huisje dat Alles is.

Negen jaar lang is Peggy voor de buitenwereld verdwenen.

‘Beeldschoon en bijzonder. Vanaf de eerste zin grijpt dit verhaal je bij de keel.’ – The Sunday Times

‘Een triomf… Fuller heeft een meesterlijk, spannend sprookje voor volwassenen geschreven.’ – The Times

‘Fuller beschrijft de natuur bedwelmend mooi, in al haar schoonheid en wreedheid.’ – Independent

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Claire Fuller
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044971521
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2016
Bestandsgrootte
1288900 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
237