Op een dag (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Gytha Lodge

EPUB met digitaal watermerk | September 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de zomer van 1983 gaan zes schoolvrienden kamperen in een bos. De jongste van het stel is Aurora Jackson; ze is helemaal overdonderd dat ze mee mag. De volgende ochtend worden er maar vijf vrienden wakker - Aurora blijkt verdwenen en ondanks de intensieve zoektocht die volgt is er geen spoor van haar te bekennen. Dertig jaar later worden er in het bos de resten van een lichaam gevonden. Inspecteur Jonah Sheens wordt op de zaak gezet, maar hij twijfelt er niet aan wat hem te wachten staat: Aurora is eindelijk gevonden. Hoewel de vrienden altijd hebben beweerd onschuldig te zijn, worden de botten gevonden op een plek die alleen zij kennen. Sheens en zijn team duiken in het oude onderzoek, en komen al snel vreemde tegenstrijdigheden tegen. Het lijkt erop dat de moordenaar altijd dichterbij was dan iedereen dacht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gytha Lodge
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403163505
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
1387140 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

In de zomer van 1983 gaan zes schoolvrienden kamperen in een bos. De jongste van het stel is Aurora Jackson; ze is helemaal overdonderd dat ze mee mag. De volgende ochtend worden er maar vijf vrienden wakker - Aurora blijkt verdwenen en ondanks de intensieve zoektocht die volgt is er geen spoor van haar te bekennen.
Dertig jaar later worden er in het bos de resten van een lichaam gevonden. Inspecteur Jonah Sheens wordt op de zaak gezet, maar hij twijfelt er niet aan wat hem te wachten staat: Aurora is eindelijk gevonden. Hoewel de vrienden altijd hebben beweerd onschuldig te zijn, worden de botten gevonden op een plek die alleen zij kennen. Sheens en zijn team duiken in het oude onderzoek, en komen al snel vreemde tegenstrijdigheden tegen. Het lijkt erop dat de moordenaar altijd dichterbij was dan iedereen dacht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gytha Lodge
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403163505
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
1387140 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368