Op eigen benen

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hetty Luiten

Paperback | November 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alicia (30) kan er maar niet overheen komen dat haar moeder overleden is. Ze klampt zich daardoor vast aan haar vader, Loet (60). Die is echter niet van plan de rest van zijn leven achter de geraniums door te brengen. Als hij onverwachts de kans krijgt zijn jeugddroom te verwezenlijken (een huis in Frankrijk), grijpt hij die met beide handen aan. Hoewel Alicia een oudere zus heeft én een man en drie kinderen, heeft ze het gevoel hopelooos verloren en in de steek gelaten te zijn. Raakt ze nu naast haar moeder ook nog haar vader kwijt?Op eigen benen is een ontroerende roman uit de serie Ellessy Relax, een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden!Hetty Luiten behoort tot de 100 meest uitgeleende auteurs !!!De pers over Hetty Luiten:“Reeël, boeiend, eigentijds, realistisch en soms ontroerend. Herkenbare situaties en personages. Spreekt veel vrouwelijke lezers van alle leeftijden aan.”(Marian Verstappen voor Biblion)De pers over Over schoolliefdes en zo…:“Eigentijdse familieroman, die subtiel inspeelt op recente trends….De schrijfster is erin geslaagd een reeële familiesituatie te schetsen, waarin de herkenbare liefdesproblemen van 3 generaties vrouwen worden beschreven.”(Daniela Koeleman voor Biblion)De pers over Je blijft altijd welkom:“Mooi verhaal…De schrijfster kruidt haar personages met fijnzinnige details. Romantisch, spannend én dramatisch. …Zeer herkenbaar. Eenvoudige, vlotte stijl is voor een breed publiek dat realistische fa,iliebelevenissen verkiest”.(Patricia Moons voor Biblion)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hetty Luiten
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086600946
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Beschrijving

Alicia (30) kan er maar niet overheen komen dat haar moeder overleden is. Ze klampt zich daardoor vast aan haar vader, Loet (60). Die is echter niet van plan de rest van zijn leven achter de geraniums door te brengen. Als hij onverwachts de kans krijgt zijn jeugddroom te verwezenlijken (een huis in Frankrijk), grijpt hij die met beide handen aan. Hoewel Alicia een oudere zus heeft én een man en drie kinderen, heeft ze het gevoel hopelooos verloren en in de steek gelaten te zijn. Raakt ze nu naast haar moeder ook nog haar vader kwijt?

Op eigen benen is een ontroerende roman uit de serie Ellessy Relax, een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden!

Hetty Luiten behoort tot de 100 meest uitgeleende auteurs !!!

De pers over Hetty Luiten:
“Reeël, boeiend, eigentijds, realistisch en soms ontroerend. Herkenbare situaties en personages. Spreekt veel vrouwelijke lezers van alle leeftijden aan.”
(Marian Verstappen voor Biblion)
De pers over Over schoolliefdes en zo…:
“Eigentijdse familieroman, die subtiel inspeelt op recente trends….De schrijfster is erin geslaagd een reeële familiesituatie te schetsen, waarin de herkenbare liefdesproblemen van 3 generaties vrouwen worden beschreven.”(Daniela Koeleman voor Biblion)
De pers over Je blijft altijd welkom:
“Mooi verhaal…De schrijfster kruidt haar personages met fijnzinnige details. Romantisch, spannend én dramatisch. …Zeer herkenbaar. Eenvoudige, vlotte stijl is voor een breed publiek dat realistische fa,iliebelevenissen verkiest”.
(Patricia Moons voor Biblion)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hetty Luiten
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086600946
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Pak mee!