Op het eerste gezicht (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Danielle Steel

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Danielle Steel Op het eerste gezicht Ze werkt hard voor haar succes, maar durft ze te geloven in de liefde?Timmie O'Neill heeft een succesvol mode-imperium opgebouwd. Toch is ze niet gelukkig. Een mislukt huwelijk en het verlies van haar vierjarige zoontje stemmen haar intens verdrietig. Totdat de vonk tussen haar en Jean-Charles Vernier tijdens de Parijse Fashion Week overslaat: durft Timmie weer te geloven in de liefde?Danielle Steel heeft van haar 88 romans ongeveer 650 miljoen exemplaren verkocht in bijna 50 verschillende landen. Meer dan 20 van haar boeken zijn verfilmd voor televisie en haar romans staan steevast in de bestsellerlijst van The New York Times. In Nederland en Vlaanderen is haar populariteit ongeëvenaard. Haar boeken zijn in gedrukte vorm en als e-book verkrijgbaar.'Geen rijtje met glamourboeken is compleet zonder de nieuwste Steel.' - Elle

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Danielle Steel
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809083
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2014
Bestandsgrootte
627519 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Danielle Steel
Op het eerste gezicht

Ze werkt hard voor haar succes, maar durft ze te geloven in de liefde?

Timmie O'Neill heeft een succesvol mode-imperium opgebouwd. Toch is ze niet gelukkig. Een mislukt huwelijk en het verlies van haar vierjarige zoontje stemmen haar intens verdrietig. Totdat de vonk tussen haar en Jean-Charles Vernier tijdens de Parijse Fashion Week overslaat: durft Timmie weer te geloven in de liefde?

Danielle Steel heeft van haar 88 romans ongeveer 650 miljoen exemplaren verkocht in bijna 50 verschillende landen. Meer dan 20 van haar boeken zijn verfilmd voor televisie en haar romans staan steevast in de bestsellerlijst van The New York Times. In Nederland en Vlaanderen is haar populariteit ongeëvenaard. Haar boeken zijn in gedrukte vorm en als e-book verkrijgbaar.

'Geen rijtje met glamourboeken is compleet zonder de nieuwste Steel.' - Elle

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Danielle Steel
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809083
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2014
Bestandsgrootte
627519 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig