Oude vrienden (e-Book)

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Judith Lennox

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Cambridgeshire 1952: Ellen Kingsley is dolblij als ze wordt aangenomen op Gildersleve Hall, een biochemisch onderzoeksinstituut van de beroemde wetenschapper Marcus Pharoah. Haar zelfvertrouwen begint echter te wankelen wanneer Pharoah haar ineens ontslaat. Deed ze haar werk echt niet goed, of heeft het misschien te maken met Pharoahs onbeantwoorde liefde voor haar? Na haar ontslag vertrekt Ellen naar Londen, waar ze haar oude schoolvriendin India Mayhew tegen het lijf loopt. Als Pharoah zijn pijlen ditmaal op de beeldschone India richt, moet Ellen lijdzaam toezien hoe haar vriendin zich in een zeer destructieve romance stort. Beide vrouwen zullen moeten afrekenen met Pharoah en de geheimen die hij met zich meedraagt voor ze klaar zijn voor een nieuw leven en een nieuwe liefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Judith Lennox
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000307616
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2012
Bestandsgrootte
950989 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Cambridgeshire 1952: Ellen Kingsley is dolblij als ze wordt aangenomen op Gildersleve Hall, een biochemisch onderzoeksinstituut van de beroemde wetenschapper Marcus Pharoah. Haar zelfvertrouwen begint echter te wankelen wanneer Pharoah haar ineens ontslaat. Deed ze haar werk echt niet goed, of heeft het misschien te maken met Pharoahs onbeantwoorde liefde voor haar?

Na haar ontslag vertrekt Ellen naar Londen, waar ze haar oude schoolvriendin India Mayhew tegen het lijf loopt. Als Pharoah zijn pijlen ditmaal op de beeldschone India richt, moet Ellen lijdzaam toezien hoe haar vriendin zich in een zeer destructieve romance stort. Beide vrouwen zullen moeten afrekenen met Pharoah en de geheimen die hij met zich meedraagt voor ze klaar zijn voor een nieuw leven en een nieuwe liefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Judith Lennox
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000307616
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2012
Bestandsgrootte
950989 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig