Paniek op de Haarlemmerdijk

een Anne Kramer-thriller

Prijs € 18,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Joop van Riessen

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een Anne Kramer-thrillerGeïnspireerd op de indrukwekkendste zaak uit Van Riessens politiecarrièreWanneer een jonge verpleger op weg naar zijn werk voor een stoplicht een auto aantreft met een dode achter het stuur, begint ergens in Amsterdam een gruwelijk kaartenhuis ineen te storten. Anne Kramer, hoofd van de Amsterdamse recherche, staat zonder dat te beseffen aan de vooravond van de ergste nachtmerrie die ouders kan overkomen, een drama dat ook voor haarzelf grote gevolgen zal hebben.Op basis van werkelijk gebeurde misdrijven schreef Joop van Riessen, oud-hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie, zijn volgende spannende thriller in de Anne Kramer-reeks, die zijn lezers meesleept in de jacht op een moordenaar die gevonden moet worden voor hij opnieuw toeslaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joop van Riessen
Uitgever
Uitgeverij De Kring
ISBN
9789491567223
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een Anne Kramer-thriller
Geïnspireerd op de indrukwekkendste zaak uit Van Riessens politiecarrière
Wanneer een jonge verpleger op weg naar zijn werk voor een stoplicht een auto aantreft met een dode achter het stuur, begint ergens in Amsterdam een gruwelijk kaartenhuis ineen te storten. Anne Kramer, hoofd van de Amsterdamse recherche, staat zonder dat te beseffen aan de vooravond van de ergste nachtmerrie die ouders kan overkomen, een drama dat ook voor haarzelf grote gevolgen zal hebben.
Op basis van werkelijk gebeurde misdrijven schreef Joop van Riessen, oud-hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie, zijn volgende spannende thriller in de Anne Kramer-reeks, die zijn lezers meesleept in de jacht op een moordenaar die gevonden moet worden voor hij opnieuw toeslaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joop van Riessen
Uitgever
Uitgeverij De Kring
ISBN
9789491567223
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!