Partnerruil (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

James Patterson

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Europa wordt opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden in Parijs, Rome, Amsterdam en Berlijn. De lichamen van jonge stellen gevonden in houdingen die verwijzen naar bekende kunstwerken. Alles wijst erop dat de moorden het werk zijn van een groep koelbloedige, nietsontziende moordenaars. De enige aanwijzing die de politie heeft, is een door de daders verstuurde ansichtkaart. De dochter van de Amerikaanse politieman Jacob Kanon is een van de slachtoffers en Kanon is vastberaden de seriemoordenaars te vinden. Hij werkt daarbij samen met een Zweedse journaliste, Dessie Larsson. Maar dan is zij degene die een nieuwe ansichtkaart ontvangt. Partnerruil is een voortrazende thriller waarin de razendscherpe vertelstijl van James Patterson wordt gecombineerd met het grote sociale inzicht van Liza Marklund. Een uniek project, een meesterlijke misdaadroman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023450498
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2010
Bestandsgrootte
720522 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Europa wordt opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden in Parijs, Rome, Amsterdam en Berlijn. De lichamen van jonge stellen gevonden in houdingen die verwijzen naar bekende kunstwerken. Alles wijst erop dat de moorden het werk zijn van een groep koelbloedige, nietsontziende moordenaars. De enige aanwijzing die de politie heeft, is een door de daders verstuurde ansichtkaart.
De dochter van de Amerikaanse politieman Jacob Kanon is een van de slachtoffers en Kanon is vastberaden de seriemoordenaars te vinden. Hij werkt daarbij samen met een Zweedse journaliste, Dessie Larsson. Maar dan is zij degene die een nieuwe ansichtkaart ontvangt.

Partnerruil is een voortrazende thriller waarin de razendscherpe vertelstijl van James Patterson wordt gecombineerd met het grote sociale inzicht van Liza Marklund. Een uniek project, een meesterlijke misdaadroman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023450498
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2010
Bestandsgrootte
720522 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig