Plint raamgedicht Zo is hier Herman de Coninck

incl. set zuignapjes

Prijs € 15,00

Uitverkocht

April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

RaamgedichtenOnze raamgedichten zijn heel populair. Het is handig tegen nieuwsgierige blikken van voorbijgangers maar ook heel fijn om altijd een gedicht voor ogen te hebben als je je blik naar buiten richt. Er is voor bijna ieder raam wel een mooi raamgedicht te vinden. Er zijn raamgedichten die uitnodigen tot kijken, die je laten glimlachen of die je weer even in het moment terugzetten. Mindfullness op je raam! ZuignapjesAnders dan veel mensen denken is een raamgedicht geen sticker. Die zijn weliswaar makkelijk aan te brengen maar heeeel moeilijk te verwijderen. Onze raamgedichten worden gezeefdrukt op transparant folie. Bij ieder raamgedicht leveren we 4 transparante zuignapjes met druknagels. (kijk hiernaast voor meer informatie) Zuignapjes zijn handig bij ramen zemen. Bovendien hangt het raamgedicht dan net een stukje voor het raam in plaats van er op - het geeft een mooi effect.Het gedicht:Zo is hier elke dag: de bloemengaan de perken te buiten, bomenwaaien in het honderd, en van overalstroomt klaarte toeals volk voor een voetbalwedstrijd.Reeds komt de zon het terrein op-gelopen, stralend van zelfvertrouwen.En even sterk zijn hier de dichters.Hun stevige beelden bewerken de realiteitals boeren het land,een hele werkelijkheid kunnen zijin hun armen dragen.Ik hou van dit land.Als ik ooit uitwijk neem ik het mee.Ik zal zijn naam noemenen het zal me volgen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
plint
ISBN
9789059304796
Bindwijze
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Raamgedichten

Onze raamgedichten zijn heel populair. Het is handig tegen nieuwsgierige blikken van voorbijgangers maar ook heel fijn om altijd een gedicht voor ogen te hebben als je je blik naar buiten richt. Er is voor bijna ieder raam wel een mooi raamgedicht te vinden. Er zijn raamgedichten die uitnodigen tot kijken, die je laten glimlachen of die je weer even in het moment terugzetten.
Mindfullness op je raam!

Zuignapjes
Anders dan veel mensen denken is een raamgedicht geen sticker. Die zijn weliswaar makkelijk aan te brengen maar heeeel moeilijk te verwijderen. Onze raamgedichten worden gezeefdrukt op transparant folie. Bij ieder raamgedicht leveren we 4 transparante zuignapjes met druknagels. (kijk hiernaast voor meer informatie) Zuignapjes zijn handig bij ramen zemen. Bovendien hangt het raamgedicht dan net een stukje voor het raam in plaats van er op - het geeft een mooi effect.

Het gedicht:

Zo is hier elke dag: de bloemen
gaan de perken te buiten, bomen
waaien in het honderd, en van overal
stroomt klaarte toe
als volk voor een voetbalwedstrijd.
Reeds komt de zon het terrein op-
gelopen, stralend van zelfvertrouwen.

En even sterk zijn hier de dichters.
Hun stevige beelden bewerken de realiteit
als boeren het land,
een hele werkelijkheid kunnen zij
in hun armen dragen.

Ik hou van dit land.
Als ik ooit uitwijk neem ik het mee.
Ik zal zijn naam noemen
en het zal me volgen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
plint
ISBN
9789059304796
Bindwijze
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig