Prani mi Baka = Plant mij opnieuw

gedichten uit het leven gegrepen

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Margo Morrison

Paperback | Januari 1997 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Prani Mi Baka - Plant Mij Opnieuw - 1e GedichtenbundelMargo Morrison, geboren in Suriname (1952) en woonachtig in Nederland, is al sinds haar prille jeugd bezig om het Woord op rijm te brengen. Ook Beeld legt zij met liefde vast. Door haar passie voor Woord en Beeld heeft zij intussen vele gedichten geschreven, songteksten, korte verhalen, kinderliedjes en versjes. Ook heeft zij jarenlang (lokale) radio- en televisieprogramma's verzorgd.Als voordrachtkunstenares declameert zij op diverse bijeenkomsten haar werk. Deze debuutbundel van haar, "Prani Mi Baka" = Plant Mij Opnieuw (1997), is een verzameling gedichten over gevoelens, gedachten en onderwerpen van zeer uiteenlopende aard. Leven, liefde, heimwee, politiek, dood en nog veel meer. Zowel in het Nederlands als in de Surinaamse taal dicht zij met gemak.Het werk is in het Nederlands geschreven. In de eerste hoofdstukken van elke bundel hebben de gedichten een Surinaamse vertaling, om zo ook kennis te kunnen maken met de mooie Surinaamse taal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margo Morrison
Uitgever
MAISA SPIRIT
ISBN
9789080402911
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1997
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
88

Beschrijving

Prani Mi Baka - Plant Mij Opnieuw - 1e Gedichtenbundel

Margo Morrison, geboren in Suriname (1952) en woonachtig in Nederland, is al sinds haar prille jeugd bezig om het Woord op rijm te brengen. Ook Beeld legt zij met liefde vast.
Door haar passie voor Woord en Beeld heeft zij intussen vele gedichten geschreven, songteksten, korte verhalen, kinderliedjes en versjes. Ook heeft zij jarenlang (lokale) radio- en televisieprogramma's verzorgd.
Als voordrachtkunstenares declameert zij op diverse bijeenkomsten haar werk.

Deze debuutbundel van haar, "Prani Mi Baka" = Plant Mij Opnieuw (1997), is een verzameling gedichten over gevoelens, gedachten en onderwerpen van zeer uiteenlopende aard.
Leven, liefde, heimwee, politiek, dood en nog veel meer.
Zowel in het Nederlands als in de Surinaamse taal dicht zij met gemak.
Het werk is in het Nederlands geschreven. In de eerste hoofdstukken van elke bundel hebben de gedichten een Surinaamse vertaling, om zo ook kennis te kunnen maken met de mooie Surinaamse taal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margo Morrison
Uitgever
MAISA SPIRIT
ISBN
9789080402911
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1997
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
88

Pak mee!