Prijs van Vertrouwen

Prijs € 19,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Ook beschikbaar als:

T.M. Zaan

Paperback | Juli 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De mooie verschijning van Gia de Leeuw wordt door velen graag gezien, behalve door haarzelf. In een wereld van concerten en evenementen, waar zelfvertrouwen juist heel belangrijk is houdt ze zich staande.Hoewel geliefd door iedereen om haar heen, zien maar weinig personen de echte Gia. Beschadigd door haar ervaringen begeeft ze zich niet meer op het liefdespad tot een spontane ontmoeting in België ervoor zorgt dat dit alles verandert en haar leven op zijn kop zet.Wie weet het hart van Gia te stelen en wint de prijs van vertrouwen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
T.M. Zaan
Uitgever
Pumbo.nl
ISBN
9789492475244
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De mooie verschijning van Gia de Leeuw wordt door velen graag gezien, behalve door haarzelf. In een wereld van concerten en evenementen, waar zelfvertrouwen juist heel belangrijk is houdt ze zich staande.
Hoewel geliefd door iedereen om haar heen, zien maar weinig personen de echte Gia. Beschadigd door haar ervaringen begeeft ze zich niet meer op het liefdespad tot een spontane ontmoeting in België ervoor zorgt dat dit alles verandert en haar leven op zijn kop zet.
Wie weet het hart van Gia te stelen en wint de prijs van vertrouwen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
T.M. Zaan
Uitgever
Pumbo.nl
ISBN
9789492475244
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!