Private Games (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

James Patterson

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit bloedstollende deel van Private - de razendsnelle thrillerserie rond het internationale detectivebureau met machtige clientèle - speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen 2012. Juli 2012. Meer dan 10.000 sporters uit meer dan 200 landen verzamelen zich in Londen om de Olympische Zomerspelen bij te wonen. Detectivebureau Private is ingehuurd om de veiligheid van de spelers te waarborgen. Dan wordt vlak voor de openingsceremonie een hooggeplaatst lid van het Olympisch Comité vermoord. Journaliste Karen Pope ontvangt een brief waarin Cronus de verantwoordelijkheid voor de moord opeist en hij verkondigt dat hij de Olympische Spelen weer hun oude glorie zal teruggeven door alle corruptie uit te bannen. Samen met Private komt Karen op het spoor van een crimineel meesterbrein, dat niet zal stoppen voor hij de Spelen volledig heeft ontwricht. Private Games is een voortrazende thriller die de glamour en emotie van de Olympische Spelen naar een bloedstollende climax voert.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023468707
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2012
Bestandsgrootte
4001966 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
375

Beschrijving

Dit bloedstollende deel van Private - de razendsnelle thrillerserie rond het internationale detectivebureau met machtige clientèle - speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen 2012.

Juli 2012. Meer dan 10.000 sporters uit meer dan 200 landen verzamelen zich in Londen om de Olympische Zomerspelen bij te wonen. Detectivebureau Private is ingehuurd om de veiligheid van de spelers te waarborgen. Dan wordt vlak voor de openingsceremonie een hooggeplaatst lid van het Olympisch Comité vermoord. Journaliste Karen Pope ontvangt een brief waarin Cronus de verantwoordelijkheid voor de moord opeist en hij verkondigt dat hij de Olympische Spelen weer hun oude glorie zal teruggeven door alle corruptie uit te bannen. Samen met Private komt Karen op het spoor van een crimineel meesterbrein, dat niet zal stoppen voor hij de Spelen volledig heeft ontwricht.
Private Games is een voortrazende thriller die de glamour en emotie van de Olympische Spelen naar een bloedstollende climax voert.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023468707
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2012
Bestandsgrootte
4001966 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
375