Prooi

roman

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Suzanne Binnemans

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eva, een getrouwde vrouw van net veertig, is de gedroomde prooi. Ze zoekt iemand die haar weer gelukkig kan maken, iemand die na haar opa's dood zijn plaats in kan nemen, iemand bij wie ze het gevoel kan hebben dat ze leeft.Hij, een man op leeftijd, wil haar niet bezitten in de betekenis die andere mannen eraan geven. Hij wil dat ze van hem houdt, dat ze verslaafd raakt aan zijn oordelen en meningen. Hij wil haar binden door macht. Er ontstaat een soort 'bedrog', een soort overspel, en uiteindelijk een machtsstrijd. Ze willen beide zien wie het langst stand houdt en wie het meeste heeft geleerd. Eva's angst om verlaten te worden en zijn problemen met de onmacht en aftakeling die bij het ouder worden horen, klinken door tot in iedere zin.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzanne Binnemans
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461010612
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
153

Beschrijving

Eva, een getrouwde vrouw van net veertig, is de gedroomde prooi. Ze zoekt iemand die haar weer gelukkig kan maken, iemand die na haar opa's dood zijn plaats in kan nemen, iemand bij wie ze het gevoel kan hebben dat ze leeft.
Hij, een man op leeftijd, wil haar niet bezitten in de betekenis die andere mannen eraan geven. Hij wil dat ze van hem houdt, dat ze verslaafd raakt aan zijn oordelen en meningen. Hij wil haar binden door macht. Er ontstaat een soort 'bedrog', een soort overspel, en uiteindelijk een machtsstrijd. Ze willen beide zien wie het langst stand houdt en wie het meeste heeft geleerd. Eva's angst om verlaten te worden en zijn problemen met de onmacht en aftakeling die bij het ouder worden horen, klinken door tot in iedere zin.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzanne Binnemans
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461010612
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
153

Pak mee!