Protocollaire diabeteszorg, mogelijkheden voor taakdelegatie

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Juni 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

WWW.DIABETES2.NLEen onafhankelijke website gemaakt voor professionals.Onafhankelijk,Eerlijk &Up-to-date.In 2002 heeft de Stichting Langerhans de onafhankelijke website diabetes2.nl opgericht. Deze website is bedoeld voor hulpverleners op het gebied van diabetes mellitus en biedt diabetesverpleegkundigen, praktijkverpleegkundigen (ondersteuners), artsen en andere hulpverleners de mogelijkheid elkaar te ontmoeten om zo kennis en ervaringen te kunnen uitwisselen.Naast verschillende producten (zoals formulieren die in dit boek gebruikt worden, achtergrondinformatie, een kennisquiz en de Cockcroft-calculator) is er een actief openbaar forum waarop hulpverleners 24 uur per dag vragen kunnen stellen aan een team van diabetesexperts.Inmiddels zijn al meer dan 2000 vragen gesteld en beantwoord. Daarnaast wordt het laatste diabetesnieuws voor u bijgehouden zodat u altijd up-to-date bent.De website van de Stichting Langerhans is www. langerhans.com

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Langerhans School of Diabetes
ISBN
9789078380108
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
199

Beschrijving

WWW.DIABETES2.NL
Een onafhankelijke website gemaakt voor professionals.Onafhankelijk,Eerlijk &Up-to-date.
In 2002 heeft de Stichting Langerhans de onafhankelijke website diabetes2.nl opgericht. Deze website is bedoeld voor hulpverleners op het gebied van diabetes mellitus en biedt diabetesverpleegkundigen, praktijkverpleegkundigen (ondersteuners), artsen en andere hulpverleners de mogelijkheid elkaar te ontmoeten om zo kennis en ervaringen te kunnen uitwisselen.
Naast verschillende producten (zoals formulieren die in dit boek gebruikt worden, achtergrondinformatie, een kennisquiz en de Cockcroft-calculator) is er een actief openbaar forum waarop hulpverleners 24 uur per dag vragen kunnen stellen aan een team van diabetesexperts.
Inmiddels zijn al meer dan 2000 vragen gesteld en beantwoord. Daarnaast wordt het laatste diabetesnieuws voor u bijgehouden zodat u altijd up-to-date bent.
De website van de Stichting Langerhans is www. langerhans.com

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Langerhans School of Diabetes
ISBN
9789078380108
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
199

Pak mee!