Puur geluk (e-Book)

de vrolijke avonturen van het liefste hondje van de wereld

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Danielle Steel

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Danielle Steel Puur geluk Het leven is een feest sinds Minnie er is. Danielle Steel heeft in de loop der jaren veel huisdieren gehad, maar Minnie, de piepkleine, langharige chihuahua, is de allerliefste! Danielle Steel vertelt van alles over de vrolijke avonturen met haar hondje. Dit verrukkelijke memoir laat zien dat honden je leven kunnen verrijken: ze zijn een onmisbaar onderdeel van je thuisfront en zorgen voor verrukkelijke herinneringen. Danielle Steel is een van de meest geliefde schrijfsters ter wereld. Haar vele romans zijn stuk voor stuk bestsellers. Ook schreef ze enkele non-fictieboeken, waaronder Hoop is een geschenk. In Nederland en Vlaanderen is haar populariteit ongeëvenaard. Haar boeken zijn in gedrukte vorm en als e-book verkrijgbaar. 'Een krachtig commercieel recept.' Library Journal 'Oprechte, lieve verhalen over de tijdloze band tussen mens en hond.' Kirkus Review

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Danielle Steel
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021810577
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2014
Bestandsgrootte
2040127 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
105

Beschrijving

Danielle Steel
Puur geluk

Het leven is een feest sinds Minnie er is.
Danielle Steel heeft in de loop der jaren veel huisdieren gehad, maar Minnie, de piepkleine, langharige chihuahua, is de allerliefste! Danielle Steel vertelt van alles over de vrolijke avonturen met haar hondje.
Dit verrukkelijke memoir laat zien dat honden je leven kunnen verrijken: ze zijn een onmisbaar onderdeel van je thuisfront en zorgen voor verrukkelijke herinneringen.

Danielle Steel is een van de meest geliefde schrijfsters ter wereld. Haar vele romans zijn stuk voor stuk bestsellers. Ook schreef ze enkele non-fictieboeken, waaronder Hoop is een geschenk. In Nederland en Vlaanderen is haar populariteit ongeëvenaard. Haar boeken zijn in gedrukte vorm en als e-book verkrijgbaar.

'Een krachtig commercieel recept.' Library Journal
'Oprechte, lieve verhalen over de tijdloze band tussen mens en hond.' Kirkus Review

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Danielle Steel
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021810577
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2014
Bestandsgrootte
2040127 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
105