Rad des tijds 1e proloog een nieuw begin

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Robert Jordan

Hardback | November 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Rad des Tijdsis onbetwist de meest aansprekende fantasy-cyclus van de afgelopen decennia. In dit ambitieuze epos verhaalt Robert Jordan van een profetie die lang geleden is gedaan, van een eeuw die lang geleden is voorspeld, de eeuw die nu is wedergekomen op het Rad des Tijds.Alles wat was, wat is en wat zal zijn dreigt nu onder de Schaduw verloren te gaan.Want zo staat het geschreven...Het Rad des Tijds / Eerste ProloogEen nieuw beginIn Een nieuw begin voert Robert Jordan de lezer terug naar de gebeurtenissen die voorafgingen aan het eerste deel van zijn vermaarde cyclus, naar een wereld en een geschiedenis die nieuw inzicht bieden in zijn fameuze epos Het Rad des Tijds.Al drie dagen woedt er in de sneeuw rond de muren van Tar Valon een veldslag. In de stad wordt angstig afgewacht, en er wordt een huiveringwekkende voorspelling gedaan. Op de hellingen van de immens grote Drakenberg zal een kind worden geboren dat de wereld voorgoed zal veranderen. De pasgeborene zal echter moeten worden gevonden voor de alomtegenwoordige dienaren van de Schaduw de kans krijgen tot moord over te gaan.De wedloop die volgt vergt het uiterste van alle betrokkenen...‘Robert Jordan steekt Tolkien naar de kroon.’ - SFX

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Jordan
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024558803
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
349

Beschrijving

Het Rad des Tijds
is onbetwist de meest aansprekende fantasy-cyclus van de afgelopen decennia. In dit ambitieuze epos verhaalt Robert Jordan van een profetie die lang geleden is gedaan, van een eeuw die lang geleden is voorspeld, de eeuw die nu is wedergekomen op het Rad des Tijds.
Alles wat was, wat is en wat zal zijn dreigt nu onder de Schaduw verloren te gaan.Want zo staat het geschreven...
Het Rad des Tijds / Eerste Proloog
Een nieuw begin
In Een nieuw begin voert Robert Jordan de lezer terug naar de gebeurtenissen die voorafgingen aan het eerste deel van zijn vermaarde cyclus, naar een wereld en een geschiedenis die nieuw inzicht bieden in zijn fameuze epos Het Rad des Tijds.
Al drie dagen woedt er in de sneeuw rond de muren van Tar Valon een veldslag. In de stad wordt angstig afgewacht, en er wordt een huiveringwekkende voorspelling gedaan. Op de hellingen van de immens grote Drakenberg zal een kind worden geboren dat de wereld voorgoed zal veranderen. De pasgeborene zal echter moeten worden gevonden voor de alomtegenwoordige dienaren van de Schaduw de kans krijgen tot moord over te gaan.
De wedloop die volgt vergt het uiterste van alle betrokkenen...
‘Robert Jordan steekt Tolkien naar de kroon.’ - SFX

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Jordan
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024558803
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
349

Pak mee!