Radio waterval

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Leo Hermens

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zeg niet weet niet.Gooi een rechthoek in het water.Er ontstaat een cirkel.De regels in 'Radio waterval', de nieuwe bundel van Leo Hermens, tuimelen over elkaar heen, zoomen in en vliegen even onverwacht weer weg.Deze dichter houdt van de taal zoals hij van het leven houdt: door ze vrij te laten, door ze hun vlucht te gunnen. De gedichten in 'Radio waterval' doen je zweven en vallen: ze zijn lichtvoetig, melancholiek maar ook dwars en absurd. Hermens kent de zwaartekracht en de kwetsbaarheid maar ook de bevlogenheid om zich met zwier te verzetten of over te geven. Hij weet: mensen hebben grote ideeën en grote verlangens, mensen hebben maar kleine handen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leo Hermens
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789045021881
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Beschrijving

Zeg niet weet niet.
Gooi een rechthoek in het water.
Er ontstaat een cirkel.

De regels in 'Radio waterval', de nieuwe bundel van Leo Hermens, tuimelen over elkaar heen, zoomen in en vliegen even onverwacht weer weg.
Deze dichter houdt van de taal zoals hij van het leven houdt: door ze vrij te laten, door ze hun vlucht te gunnen. De gedichten in 'Radio waterval' doen je zweven en vallen: ze zijn lichtvoetig, melancholiek maar ook dwars en absurd. Hermens kent de zwaartekracht en de kwetsbaarheid maar ook de bevlogenheid om zich met zwier te verzetten of over te geven. Hij weet: mensen hebben grote ideeën en grote verlangens, mensen hebben maar kleine handen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leo Hermens
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789045021881
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Pak mee!