Rayuela

Prijs € 22,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Julio Cortázar

Hardback | Januari 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De Argentijnse intellectueel Horacio Oliveira keert na jarenlange ballingschap terug naar Buenos Aires en opent met een vriend een psychiatrisch instituut. Al snel staat hij zelf aan de rand van krankzinnigheid. Rayuela: een hinkelspel is een fascinerend literair experiment, dat letterlijk op vele manieren kan worden gelezen. De opeenvolging van de hoofdstukken is niet strikt voorgeschreven: de lezer kan ze achter elkaar lezen, maar mag het boek ook opvatten als een hinkelbaan. Rayuela: een hinkelspel is een literair hoogtepunt uit de Spaanstalige literatuur. Onder de bewonderaars van het boek bevinden zich onder andere Gabriel García Márquez, Roberto Bolaño en Mario Vargas Llosa, maar ook onder de jongere generatie geniet het in veel landen een cultstatus.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julio Cortázar
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029089463
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Argentijnse intellectueel Horacio Oliveira keert na jarenlange ballingschap terug naar Buenos Aires en opent met een vriend een psychiatrisch instituut. Al snel staat hij zelf aan de rand van krankzinnigheid.

Rayuela: een hinkelspel is een fascinerend literair experiment, dat letterlijk op vele manieren kan worden gelezen. De opeenvolging van de hoofdstukken is niet strikt voorgeschreven: de lezer kan ze achter elkaar lezen, maar mag het boek ook opvatten als een hinkelbaan. Rayuela: een hinkelspel is een literair hoogtepunt uit de Spaanstalige literatuur.

Onder de bewonderaars van het boek bevinden zich onder andere Gabriel García Márquez, Roberto Bolaño en Mario Vargas Llosa, maar ook onder de jongere generatie geniet het in veel landen een cultstatus.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julio Cortázar
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029089463
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!