Red star line

Prijs € 9,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Fikry El Azzouzi

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor ruim twee miljoen volwassenen in Nederland en Vlaanderen is lezen niet vanzelfsprekend. Een 'gewoon' boek is te moeilijk. Dankzij de Wablieft-boeken kunnen zij toch ervaren wat leesplezier is. Wablieft-boeken zijn vlot leesbaar en vooral goed geschreven, door enkele van de beste auteurs uit Vlaanderen: Saskia De Coster, Erik Vlaminck, Bavo Dhooge, Chika Unigwe, Siska Goeminne...De Wablieft-boeken zijn er voor tieners en volwassenen. Een Wablieft-boek is ongeveer 80 pagina's dik. De teksten bevatten geen moeilijke woorden, de zinnen zijn kort, de letters zijn groot. De verhalen zijn spannend, ontroerend, mooi... Er zijn al 22 Wablieft-boeken. Elke lezers vindt er zeker eentje waar zij of hij zal van houden.Fatma is een eenzame oude vrouw die leeft voor haar routine. Toen ze uit Marokko in België aankwam, werd ze opgevangen door Rebecca, die tot ze stierf haar enige vriendin bleef. Fatma migreerde met de Red Star line naar Amerika, maar vanwege heimwee en de dood van haar eerste man keerde ze terug naar België. Fatma kijkt alleen uit naar een bezoek van haar zoon Bilal. Die komt echter amper opdagen. Een onbekende vrouw belt wanhopig bij haar aan. Eigenlijk laat ze niemand binnen, maar nu maakt ze een uitzondering. Voortaan gaan ze elke vrijdag samen naar de markt. Bij haar laatste marktbezoek koopt ze sinaasappelen. Maar die komen haar duur te staan...Fikry El Azzouzi (°1978) schrijft columns en theaterstukken. Na zijn debuutroman Het Schapenfeest volgt binnenkort de nieuwe roman .

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fikry El Azzouzi
Uitgever
Uitgeverij Vrijdag
ISBN
9789460012280
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

Voor ruim twee miljoen volwassenen in Nederland en Vlaanderen is lezen niet vanzelfsprekend. Een 'gewoon' boek is te moeilijk.
Dankzij de Wablieft-boeken kunnen zij toch ervaren wat leesplezier is.
Wablieft-boeken zijn vlot leesbaar en vooral goed geschreven, door enkele van de beste auteurs uit Vlaanderen: Saskia De Coster, Erik Vlaminck, Bavo Dhooge, Chika Unigwe, Siska Goeminne...
De Wablieft-boeken zijn er voor tieners en volwassenen. Een Wablieft-boek is ongeveer 80 pagina's dik. De teksten bevatten geen moeilijke woorden, de zinnen zijn kort, de letters zijn groot. De verhalen zijn spannend, ontroerend, mooi... Er zijn al 22 Wablieft-boeken. Elke lezers vindt er zeker eentje waar zij of hij zal van houden.


Fatma is een eenzame oude vrouw die leeft voor haar routine. Toen ze uit Marokko in België aankwam, werd ze opgevangen door Rebecca, die tot ze stierf haar enige vriendin bleef. Fatma migreerde met de Red Star line naar Amerika, maar vanwege heimwee en de dood van haar eerste man keerde ze terug naar België.
Fatma kijkt alleen uit naar een bezoek van haar zoon Bilal. Die komt echter amper opdagen.
Een onbekende vrouw belt wanhopig bij haar aan. Eigenlijk laat ze niemand binnen, maar nu maakt ze een uitzondering. Voortaan gaan ze elke vrijdag samen naar de markt.
Bij haar laatste marktbezoek koopt ze sinaasappelen. Maar die komen haar duur te staan...
Fikry El Azzouzi (°1978) schrijft columns en theaterstukken. Na zijn debuutroman Het Schapenfeest volgt binnenkort de nieuwe roman .

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fikry El Azzouzi
Uitgever
Uitgeverij Vrijdag
ISBN
9789460012280
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Pak mee!