Regen en sterren (e-Book)

Prijs € 11,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Maeve Binchy

EPUB met digitaal watermerk | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lekker lezen ondanks dyslexie Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. Regen en sterren Vier vreemden raken onverwacht bij elkaar betrokken door een ongeluk dat zich in de baai van hun Griekse vakantie-eiland voltrekt. De Ierse Fiona heeft alles achtergelaten om met haar geliefde de wereld door te trekken – maar dan laat hij zijn ware gezicht zien. Elsa, een succesvolle Duitse presentatrice, lijkt ergens voor op de vlucht te zijn. De stille Engelse David ziet vol tegenzin zijn toekomst als zakenman tegemoet. En de Amerikaanse Thomas mist zijn zoontje enorm sinds zijn scheiding. Waarom zoekt hij hem niet op? Maeve Binchy (1940-2012) is wereldwijd geliefd vanwege haar warme schrijfstijl en overtuigende personages. Van haar hartverwarmende boeken zijn wereldwijd ruim twintig miljoen exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maeve Binchy
Uitgever
Prisma Dyslexie
ISBN
9789000339211
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
988778 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Lekker lezen ondanks dyslexie

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

Regen en sterren

Vier vreemden raken onverwacht bij elkaar betrokken door een ongeluk dat zich in de baai van hun Griekse vakantie-eiland voltrekt. De Ierse Fiona heeft alles achtergelaten om met haar geliefde de wereld door te trekken – maar dan laat hij zijn ware gezicht zien. Elsa, een succesvolle Duitse presentatrice, lijkt ergens voor op de vlucht te zijn. De stille Engelse David ziet vol tegenzin zijn toekomst als zakenman tegemoet. En de Amerikaanse Thomas mist zijn zoontje enorm sinds zijn scheiding. Waarom zoekt hij hem niet op?

Maeve Binchy (1940-2012) is wereldwijd geliefd vanwege haar warme schrijfstijl en overtuigende personages. Van haar hartverwarmende boeken zijn wereldwijd ruim twintig miljoen exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maeve Binchy
Uitgever
Prisma Dyslexie
ISBN
9789000339211
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
988778 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304