Regen van genade (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Kim Vogel Sawyer

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als Suzanne Zimmerman zeventien jaar is, raakt ze zwanger en wordt ze door haar moeder weggestuurd uit de mennonitische gemeenschap. Ze verhuist naar Indiana en gaat daar aan de slag als verpleegster, terwijl ze in haar eentje zorgdraagt voor de opvoeding van haar dochter Alexa. Twintig jaar later vraagt haar broer haar te komen helpen met de verpleging van hun moeder. Zijn verzoek houdt in dat Suzanne weer oog in oog komt te staan met een familie die haar nog steeds niet accepteert. Paul Aldrich, Suzanna’s eerste liefde, is vastbesloten haar om vergeving te vragen, maar wanneer hij Alexa ziet, verandert alles. ‘Regen van genade’ is het eerste deel in de Zimmermantrilogie, waarmee Kim Vogel Sawyer terugkeert naar waar ze groot in is geworden: romans over de mennonieten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kim Vogel Sawyer
Uitgever
Voorhoeve
ISBN
9789029723947
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
421039 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
317

Beschrijving

Als Suzanne Zimmerman zeventien jaar is, raakt ze zwanger en wordt ze door haar moeder weggestuurd uit de mennonitische gemeenschap. Ze verhuist naar Indiana en gaat daar aan de slag als verpleegster, terwijl ze in haar eentje zorgdraagt voor de opvoeding van haar dochter Alexa.
Twintig jaar later vraagt haar broer haar te komen helpen met de verpleging van hun moeder. Zijn verzoek houdt in dat Suzanne weer oog in oog komt te staan met een familie die haar nog steeds niet accepteert. Paul Aldrich, Suzanna’s eerste liefde, is vastbesloten haar om vergeving te vragen, maar wanneer hij Alexa ziet, verandert alles.
‘Regen van genade’ is het eerste deel in de Zimmermantrilogie, waarmee Kim Vogel Sawyer terugkeert naar waar ze groot in is geworden: romans over de mennonieten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kim Vogel Sawyer
Uitgever
Voorhoeve
ISBN
9789029723947
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
421039 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
317