Reizen zonder John

op zoek naar Amerika

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Geert Mak

Hardback | Januari 2017 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geert Mak, gevierd en geliefd chroniqueur van Amsterdam, Nederland en Europa, deelt in Reizen zonder John zijn liefde voor en kennis over Amerika. Hij volgt het spoor van John Steinbeck. In 1960 maakte deze legendarische schrijver met zijn poedel Charley een ontdekkingsreis dwars door Amerika, die hij beschreef in de klassieker Reizen met Charley. Precies vijftig jaar later maakt Geert Mak diezelfde reis. Net als in 'In Europa' combineert Geert Mak in 'Reizen zonder John' een reis door het continent met een reis door de tijd. Tegelijkertijd onderzoekt hij hoe Amerika de afgelopen halve eeuw veranderd is. Zijn de dromen van toen nog de dromen van nu? Is Amerika nog `het beloofde land'? En wat bindt Amerika en Europa nog?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Geert Mak
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789045027081
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Geert Mak, gevierd en geliefd chroniqueur van Amsterdam, Nederland en Europa, deelt in Reizen zonder John zijn liefde voor en kennis over Amerika. Hij volgt het spoor van John Steinbeck. In 1960 maakte deze legendarische schrijver met zijn poedel Charley een ontdekkingsreis dwars door Amerika, die hij beschreef in de klassieker Reizen met Charley. Precies vijftig jaar later maakt Geert Mak diezelfde reis.
Net als in 'In Europa' combineert Geert Mak in 'Reizen zonder John' een reis door het continent met een reis door de tijd. Tegelijkertijd onderzoekt hij hoe Amerika de afgelopen halve eeuw veranderd is. Zijn de dromen van toen nog de dromen van nu? Is Amerika nog `het beloofde land'? En wat bindt Amerika en Europa nog?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Geert Mak
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789045027081
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!