Ritueel (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Mo Hayder

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op een broeierige zomerdag vindt politieduiker Phoebe Marley, vanwege haar kleine, springerige gestalte ‘Flea’ genoemd, een hand in het water van de oude haven van Bristol. Een dag later wordt er nog een hand gevonden, afkomstig van hetzelfde lichaam. Er zijn aanwijzingen dat de handen zijn geamputeerd terwijl het jonge mannelijke slachtoffer nog in leven was. Leeft hij misschien nog? Zo niet, waar is het lichaam dan gebleven? Flea wordt bijgestaan door inspecteur Jack Caffery, die vanuit Londen is overgeplaatst naar de afdeling Zware Misdrijven in Bristol. Op hun zoektocht belanden Flea en Caffery in de donkerste uithoeken van Bristols onderwereld... waar drugsverslaving gemeengoed is... waar straatkinderen hun lichaam verkopen voor een shot... en waar een oud kwaad zich schuilhoudt - een kwaad dat zich voedt met het bloed en het vlees van anderen... Met Flea Marley heeft Mo Hayder opnieuw een hoofdpersoon geschapen die - net als haar held Jack Caffery - de lezer onder de huid kruipt. ‘...een gillend goed boek. Hayder weet het beste uit het thrillergenre te halen.’ ELLE

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mo Hayder
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024570171
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1313696 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
356

Beschrijving

Op een broeierige zomerdag vindt politieduiker Phoebe Marley, vanwege haar kleine, springerige gestalte ‘Flea’ genoemd, een hand in het water van de oude haven van Bristol. Een dag later wordt er nog een hand gevonden, afkomstig van hetzelfde lichaam.

Er zijn aanwijzingen dat de handen zijn geamputeerd terwijl het jonge mannelijke slachtoffer nog in leven was. Leeft hij misschien nog? Zo niet, waar is het lichaam dan gebleven?

Flea wordt bijgestaan door inspecteur Jack Caffery, die vanuit Londen is overgeplaatst naar de afdeling Zware Misdrijven in Bristol.

Op hun zoektocht belanden Flea en Caffery in de donkerste uithoeken van Bristols onderwereld... waar drugsverslaving gemeengoed is... waar straatkinderen hun lichaam verkopen voor een shot... en waar een oud kwaad zich schuilhoudt - een kwaad dat zich voedt met het bloed en het vlees van anderen...

Met Flea Marley heeft Mo Hayder opnieuw een hoofdpersoon geschapen die - net als haar held Jack Caffery - de lezer onder de huid kruipt.

‘...een gillend goed boek. Hayder weet het beste uit het thrillergenre te halen.’ ELLE

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mo Hayder
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024570171
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1313696 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
356