Roadblock (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Pauline Genee

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het had een onschuldige onderbreking van haar drukke leven moeten worden: verkiezingen waarnemen in een niet al te gevaarlijk land, een soort vakantie. Maar het loopt anders: bij een roadblock valt Ava’s team in handen van een gewapende groep. Er klinken schoten, Ava wordt van haar teamgenoten gescheiden en belandt, ver van de bewoonde wereld, op een kale berg. In de angstige tijd die volgt probeert ze haar kansen in te schatten. Heen en weer slingerend tussen hoop en vrees maakt ze de balans op van haar leven. Heeft ze de juiste keuzes gemaakt? Krijgt ze de kans haar grootste fout recht te zetten?Roadblock is een adembenemend relaas van een gijzeling. Maar bovenal: een verhaal over de kracht van de liefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pauline Genee
Uitgever
Querido
ISBN
9789021404073
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2019
Bestandsgrootte
1325181 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117

Beschrijving

Het had een onschuldige onderbreking van haar drukke leven moeten worden: verkiezingen waarnemen in een niet al te gevaarlijk land, een soort vakantie. Maar het loopt anders: bij een roadblock valt Ava’s team in handen van een gewapende groep. Er klinken schoten, Ava wordt van haar teamgenoten gescheiden en belandt, ver van de bewoonde wereld, op een kale berg. In de angstige tijd die volgt probeert ze haar kansen in te schatten.
Heen en weer slingerend tussen hoop en vrees maakt ze de balans op van haar leven. Heeft ze de juiste keuzes gemaakt? Krijgt ze de kans haar grootste fout recht te zetten?
Roadblock is een adembenemend relaas van een gijzeling. Maar bovenal: een verhaal over de kracht van de liefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pauline Genee
Uitgever
Querido
ISBN
9789021404073
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2019
Bestandsgrootte
1325181 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117