Rue la boetie 21 (e-Book)

memories

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Anne Sinclair

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Paul Rosenberg, de grootvader van Anne Sinclair, heeft een bewogen leven geleid. Hij was een Fransman en Jood, een vooraanstaand kunsthandelaar, en een vriend van Braque en Matisse. Hij had zijn galerie in de rue La Boétie 21, vlak naast het atelier van Picasso. Bij het begin van de oorlog vluchtte Paul Rosenberg naar New York. Met veel liefde en oog voor detail beschrijft Anne Sinclair de omzwervingen en artistieke vriendschappen van een fascinerende man die moeilijke keuzes moest maken om te overleven. De Frans-Amerikaanse journaliste Anne Sinclair (1948) is geboren in New York. Ze was in de jaren 1980 en 1990 een van de boegbeelden van de Franse zender TF1. Momenteel is ze redactiedirectrice van de Franse versie van Le Huffington Post, een digitaal nieuwsplatform dat in samenwerking met Le Monde wordt gemaakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anne Sinclair
Uitgever
De Bezige Bij Antwerpen
ISBN
9789460421969
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
524261 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
177

Beschrijving

Paul Rosenberg, de grootvader van Anne Sinclair, heeft een bewogen leven geleid. Hij was een Fransman en Jood, een vooraanstaand kunsthandelaar, en een vriend van Braque en Matisse. Hij had zijn galerie in de rue La Boétie 21, vlak naast het atelier van Picasso. Bij het begin van de oorlog vluchtte Paul Rosenberg naar New York. Met veel liefde en oog voor detail beschrijft Anne Sinclair de omzwervingen en artistieke vriendschappen van een fascinerende man die moeilijke keuzes moest maken om te overleven.

De Frans-Amerikaanse journaliste Anne Sinclair (1948) is geboren in New York. Ze was in de jaren 1980 en 1990 een van de boegbeelden van de Franse zender TF1. Momenteel is ze redactiedirectrice van de Franse versie van Le Huffington Post, een digitaal nieuwsplatform dat in samenwerking met Le Monde wordt gemaakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anne Sinclair
Uitgever
De Bezige Bij Antwerpen
ISBN
9789460421969
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
524261 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
177