S.O.S. Rug

de gids voor alle mensen met rugklachten

Prijs € 14,90

Uitverkocht

Françis Weyts

Paperback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vier op de vijf mensen krijgen ooit in hun leven ernstige rugklachten. Deze stap-voor-stapgids geeft niet alleen inzicht in de specifieke oorzaak van de verschillende soorten rugklachten maar ook in de manier waarop je deze kan (laten) behandelen en in de toekomst voorkomen.Aan de hand van concrete voorbeelden en verhalen van mensen met rugklachten worden de diverse rugpijnen in kaart gebracht. Oorzaken en behandelingswijzen worden geduid en er worden tips gegeven die de pijn voorkomen.Extra aandacht gaat daarbij uit naar een goede verzorging van de rug, de beste preventie om een bezoek aan een dokter, osteopaat of kinesist te voorkomen.Waar moeten we op letten bij voeding, beweging en (slaap)houding? En welke oefeningen zijn daarbij aan te raden of zelfs noodzakelijk?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Françis Weyts
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789057203381
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Beschrijving

Vier op de vijf mensen krijgen ooit in hun leven ernstige rugklachten. Deze stap-voor-stapgids geeft niet alleen inzicht in de specifieke oorzaak van de verschillende soorten rugklachten maar ook in de manier waarop je deze kan (laten) behandelen en in de toekomst voorkomen.
Aan de hand van concrete voorbeelden en verhalen van mensen met rugklachten worden de diverse rugpijnen in kaart gebracht. Oorzaken en behandelingswijzen worden geduid en er worden tips gegeven die de pijn voorkomen.
Extra aandacht gaat daarbij uit naar een goede verzorging van de rug, de beste preventie om een bezoek aan een dokter, osteopaat of kinesist te voorkomen.
Waar moeten we op letten bij voeding, beweging en (slaap)houding? En welke oefeningen zijn daarbij aan te raden of zelfs noodzakelijk?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Françis Weyts
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789057203381
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Pak mee!