Sanne, Johanna's dochter

Prijs € 16,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hanneke Lankhorst

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sanne, Johanna's dochter is het vervolg op Het verhaal van Johanna.In deze autobiografische roman vertelt de auteur over het seksueel misbruik dat haar dochter overkwam. Een geschiedenis die zich herhaalde, want de moeder was vroeger ook slachtoffer van dezelfde dader, haar eigen vader, de opa van Sanne.Dit aangrijpende verhaal gaat over de gevolgen van het misbruik in het leven van Sanne als kind, tiener en jonge vrouw.Hanneke Lankhorst (Amsterdam 1948) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde, dramaturgie en literatuurwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna werkte zij als docent in het voortgezet onderwijs, bij een lerarenopleiding en bij de Open Universiteit. Tegenwoordig leidt zij leeskringen en geeft zij lezingen over literatuur in de openbare bibliotheek van Den Haag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hanneke Lankhorst
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087593513
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Beschrijving

Sanne, Johanna's dochter is het vervolg op Het verhaal van Johanna.
In deze autobiografische roman vertelt de auteur over het seksueel misbruik dat haar dochter overkwam. Een geschiedenis die zich herhaalde, want de moeder was vroeger ook slachtoffer van dezelfde dader, haar eigen vader, de opa van Sanne.
Dit aangrijpende verhaal gaat over de gevolgen van het misbruik in het leven van Sanne als kind, tiener en jonge vrouw.


Hanneke Lankhorst (Amsterdam 1948) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde, dramaturgie en literatuurwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna werkte zij als docent in het voortgezet onderwijs, bij een lerarenopleiding en bij de Open Universiteit. Tegenwoordig leidt zij leeskringen en geeft zij lezingen over literatuur in de openbare bibliotheek van Den Haag.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hanneke Lankhorst
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087593513
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Pak mee!