Sanne, Sanne

Prijs € 20,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Marjan van den Berg

Paperback | September 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Samen met man Frank en zoon Wichard werkt Sanne keihard om hun camping 't Raetsel tot een succesvolle onderneming te maken. Maar kampeerders heb je niet voor het uitkiezen; de campinggasten zorgen regelmatig voor consternatie en plegen een aanslag op de gemoedsrust van Sanne en haar mannen. Eén campinggaste in het bijzonder gedraagt zich wel erg raadselachtige en doet de relatie van Sanne en Frank op zijn grondvesten trillen. Sanne hoopt bij haar vriending Yvonne op adem te kunnen komen, maar krijgt er juist een zorg bij als het tot haar doordringt hoe penibel de situatie is waarin Yvonne verkeert. Als de gebeurtenissen dan in een stroomversnelling raken word het zelfs echt gevaarlijk voor Sanne. Gelukkig houdt juffrouw Schaap het hoofd koel en grijpt doortastend in op die momenten dat het echt nodig is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marjan van den Berg
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789047505785
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Samen met man Frank en zoon Wichard werkt Sanne keihard om hun camping 't Raetsel tot een succesvolle onderneming te maken. Maar kampeerders heb je niet voor het uitkiezen; de campinggasten zorgen regelmatig voor consternatie en plegen een aanslag op de gemoedsrust van Sanne en haar mannen. Eén campinggaste in het bijzonder gedraagt zich wel erg raadselachtige en doet de relatie van Sanne en Frank op zijn grondvesten trillen. Sanne hoopt bij haar vriending Yvonne op adem te kunnen komen, maar krijgt er juist een zorg bij als het tot haar doordringt hoe penibel de situatie is waarin Yvonne verkeert.
Als de gebeurtenissen dan in een stroomversnelling raken word het zelfs echt gevaarlijk voor Sanne. Gelukkig houdt juffrouw Schaap het hoofd koel en grijpt doortastend in op die momenten dat het echt nodig is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marjan van den Berg
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789047505785
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!