Schaduwen boven Ulldart (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Markus Heitz

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kort voor zijn dood voorspelt een monnik dat de Donkere Tijd zal wederkeren en het vasteland van Ulldart met chaos en rampspoed zal treffen. De herinnering aan de eerste Donkere Tijd, die zich vierhonderd jaar geleden voltrok, is nog lang niet vergeten. Toen sloot een naar macht hongerende heerser een verbond met Tzulan, de geest van het kwade, en riep zodoende oorlog, duisternis en ellende af over de hele wereld. Uitgerekend op het moment van de voorspelling besluit de ontstemde heerser van Tarpol dat zijn zoon Lodrik, een vijftienjarige, volgevreten nietsnut die maar niet wil deugen, in het kader van zijn heropvoeding verbannen zal worden naar de provincie Granburg. Wat hij niet weet is dat er duidelijke aanwijzingen zijn dat Lodrik bij de terugkeer van de Donkere Tijd een belangrijke rol is toebedacht. Hij zal namelijk, hetzij de dreiging van de Donkere Tijd afwenden, hetzij de katalysator van het naderend onheil zijn.... Markus Heitz is onbetwist de populairste Europese fantasy-auteur van deze tijd. Van zijn boeken – onder meer De Dwergen – werden in Europa meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024568048
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2015
Bestandsgrootte
1377337 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
289

Beschrijving

Kort voor zijn dood voorspelt een monnik dat de Donkere Tijd zal wederkeren en het vasteland van Ulldart met chaos en rampspoed zal treffen. De herinnering aan de eerste Donkere Tijd, die zich vierhonderd jaar geleden voltrok, is nog lang niet vergeten. Toen sloot een naar macht hongerende heerser een verbond met Tzulan, de geest van het kwade, en riep zodoende oorlog, duisternis en ellende af over de hele wereld.

Uitgerekend op het moment van de voorspelling besluit de ontstemde heerser van Tarpol dat zijn zoon Lodrik, een vijftienjarige, volgevreten nietsnut die maar niet wil deugen, in het kader van zijn heropvoeding verbannen zal worden naar de provincie Granburg. Wat hij niet weet is dat er duidelijke aanwijzingen zijn dat Lodrik bij de terugkeer van de Donkere Tijd een belangrijke rol is toebedacht. Hij zal namelijk, hetzij de dreiging van de Donkere Tijd afwenden, hetzij de katalysator van het naderend onheil zijn....

Markus Heitz is onbetwist de populairste Europese fantasy-auteur van deze tijd. Van zijn boeken – onder meer De Dwergen – werden in Europa meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024568048
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2015
Bestandsgrootte
1377337 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
289