Schaduwvriendin (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Christine Drews

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

`Schaduwvriendin van Christine Drews is een beklemmende thriller voor de lezers van Simone van der Vlugt en Nele Neuhaus. Het leven van de pasverhuisde Katrin Ortrop is één grote chaos. Haar man Thomas is alleen maar bezig met zijn werk, hun zoontje Leo kan niet aarden op zijn nieuwe school. Ze is dan ook blij als ze Tanja ontmoet, de moeder van een van Leo s klasgenootjes. Tanja begrijpt haar, en hun vriendschap is al snel een onmisbaar onderdeel van Katrins leven. Als plotseling Katrins vader overlijdt en Leo op de dag van de begrafenis ziek is, biedt Tanja aan om op te passen. Maar op het afgesproken tijdstip brengt ze Leo niet terug, en dat is het begin van een ware nachtmerrie. Tanja is nergens meer te vinden en Leo ook niet. Al snel blijkt alles wat Tanja aan Katrin heeft verteld één grote leugen. Wie is Tanja nu echt? En waar is Leo? Christine Drews studeerde psychologie en werkt als scenarioschrijver voor film en tv. `Schaduwvriendin is haar thrillerdebuut, waarmee ze een succesvolle tweede carrière begon.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christine Drews
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789032514211
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
1251843 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190

Beschrijving

`Schaduwvriendin van Christine Drews is een beklemmende thriller voor de lezers van Simone van der Vlugt en Nele Neuhaus.

Het leven van de pasverhuisde Katrin Ortrop is één grote chaos. Haar man Thomas is alleen maar bezig met zijn werk, hun zoontje Leo kan niet aarden op zijn nieuwe school. Ze is dan ook blij als ze Tanja ontmoet, de moeder van een van Leo s klasgenootjes. Tanja begrijpt haar, en hun vriendschap is al snel een onmisbaar onderdeel van Katrins leven.
Als plotseling Katrins vader overlijdt en Leo op de dag van de begrafenis ziek is, biedt Tanja aan om op te passen. Maar op het afgesproken tijdstip brengt ze Leo niet terug, en dat is het begin van een ware nachtmerrie. Tanja is nergens meer te vinden en Leo ook niet. Al snel blijkt alles wat Tanja aan Katrin heeft verteld één grote leugen. Wie is Tanja nu echt? En waar is Leo?

Christine Drews studeerde psychologie en werkt als scenarioschrijver voor film en tv. `Schaduwvriendin is haar thrillerdebuut, waarmee ze een succesvolle tweede carrière begon.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christine Drews
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789032514211
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
1251843 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190